ORDRE AAM/53/2015, de 19 de març, per la qual es reconeix amb caràcter definitiu el Consell Regulador provisional i el Reglament de la Denominació d'Origen Protegida Oli de l'Empordà o Aceite de L'Empordà.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'AGRICULTURA, RAMADERIA, PESCA, ALIMENTACIÓ I MEDI NATURAL
Rango de LeyOrdre

L’Ordre AAM/298/2013, de 19 de novembre, aprova el reconeixement i el Reglament de la Denominació d’Origen Protegida Oli de l’Empordà o Aceite de L’Empordà, amb caràcter transitori, i reconeix el seu Consell Regulador provisional. A l’article 1, s’aprova el reconeixement de la Denominació d’Origen Protegida (DOP) Oli de l’Empordà o Aceite de L’Empordà, amb caràcter transitori, fins a la seva inscripció definitiva al registre comunitari de denominacions d’origen protegides i indicacions geogràfiques protegides. A l’article 2, s’aprova el Reglament de la DOP Oli de l’Empordà o Aceite de L’Empordà, amb caràcter transitori, el text del qual figura a l’annex de l’esmentada Ordre. I a l’article 3, es reconeix el consell regulador provisional de la DOP Oli de l’Empordà o Aceite de L’Empordà.

D’acord amb el Reglament d’execució (UE) núm. 385/2015 de la Comissió, de 3 de març de 2015, pel qual s’inscriu una denominació en el Registre de denominacions d’origen protegides i d’indicacions geogràfiques protegides (DOUE L65 de 10 de març de 2015), es va inscriure la DOP Oli de l’Empordà o Aceite de L’Empordà a l’esmentat registre.

D’acord amb l’article 6.4 del Decret 285/2006, de 4 de juliol, pel qual es desplega la Llei 14/2003, de 13 de juny, de qualitat agroalimentària, un cop la Comissió Europea hagi inscrit al Registre europeu...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR