DECRET 335/2001, de 18 de desembre, pel qual s'autoritza la implantació dels estudis conduents a l'obtenció dels títols de llicenciat o llicenciada en ciències del treball, de segon cicle, d'enginyer tècnic o d'enginyera tècnica de telecomunicació, especialitat en telemàtica, i d'enginyer o enginyera de telecomunicació, de segon cicle, a la Universitat Pompeu Fabra. (Correcció d'errada en el DOGC núm. 3594, pàg. 4628, de 13.3.2002).

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

335/2001, de 18 de desembre, pel qual s’autoritza la implantació dels estudis conduents a l’obtenció dels títols de llicenciat o llicenciada en ciències del treball, de segon cicle, d’enginyer tècnic o d’enginyera tècnica de telecomunicació, especialitat en telemàtica, i d’enginyer o enginyera de telecomunicació, de segon cicle, a la Universitat Pompeu Fabra. (Correcció d'errada en el DOGC núm. 3594, pàg. 4628, de 13.3.2002).

NOTA. En aquest text s'han introduït les correccions d'errada publicades en el DOGC.

La Universitat Pompeu Fabra, amb l’objectiu d’incrementar i adequar la seva oferta docent, en l’àmbit de les ciències socials, a la nova configuració dels mercats de treball i a les necessitats derivades del context econòmic actual, ha sol·licitat al Departament d’Universitats, Recerca i Societat de la Informació, a través del seu Consell Social, autorització per a la implantació dels estudis conduents a l’obtenció del títol de llicenciat o llicenciada en ciències del treball, de segon cicle, a la Facultat de Ciències Socials i de la Comunicació.

D’altra banda, la transformació de societat industrial en societat de la informació fa necessari tenir una perspectiva integrada de formació, desenvolupament i investigació. El projecte de la Universitat Pompeu Fabra planteja formar enginyers i enginyeres de telecomunicacions amb un perfil que complementi els criteris d’exigència de les matèries fonamentals de la carrera amb un conjunt de matèries, centrades en els sistemes de multimèdia i Internet, que s’adeqüin a la realitat de l’economia catalana, en els propers anys. Per aquest motiu, la Universitat Pompeu Fabra ha sol·licitat impartir les dues enginyeries a l’Escola Superior Politècnica.

De conformitat amb l’esmentada sol·licitud i d’acord amb el que estableixen la Llei 11/1983, de 25 d’agost, de reforma universitària; la Llei 26/1984, de 19 de desembre, de coordinació universitària i de creació de consells socials; el Reial decret 557/1991, de 12 d’abril, sobre creació i reconeixement d’universitats i centres universitaris, i el Decret 258/1997, de 30 de setembre, pel qual es regulen la programació universitària de Catalunya i els procediments de creació o reconeixement d’universitats i de reordenació de centres docents universitaris i d’implantació d’ensenyaments, a proposta del...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR