DECRET 109/2002, de 2 d'abril, pel qual s'autoritza el canvi de nom de l'Escola Universitària Politècnica del Baix Llobregat de la Universitat Politècnica de Catalunya, i la implantació dels estudis d'enginyeria de telecomunicació (segon cicle).

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Universitats, Recerca i Societat de la Informació
Rango de LeyDecret

Departament d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació

DECRET

109/2002, de 2 d'abril, pel qual s'autoritza el canvi de nom de l'Escola Universitària Politècnica del Baix Llobregat de la Universitat Politècnica de Catalunya, i la implantació dels estudis d'enginyeria de telecomunicació (segon cicle).

El Decret 146/1992, de 22 de juny, va autoritzar la creació a la Universitat Politècnica de Catalunya de l'Escola Universitària Politècnica del Baix Llobregat, amb seu provisional a Sant Just Desvern.

La Universitat Politècnica de Catalunya, amb la finalitat d'adaptar el nom de l'Escola Universitària Politècnica del Baix Llobregat a la implantació d'una enginyeria superior i a la seva situació geogràfica actual, ha demanat el canvi de nom d'aquest centre. Per tant, l'Escola passaria a denominar-se Escola Politècnica Superior de Castelldefels.

Per tal d'augmentar la seva oferta docent, la Universitat Politècnica de Catalunya sol·licita la implantació a l'Escola Politècnica Superior de Castelldefels del segon cicle dels estudis d'enginyeria de telecomunicació. Aquests estudis s'afegeixen als que ja s'imparteixen en aquesta Escola conduents a l'obtenció dels títols d'enginyer/a tècnic/a de telecomunicació, especialitat en sistemes de telecomunicació i d'enginyer/a tècnic/a de telecomunicació, especialitat en telemàtica.

D'acord amb això, el Consell Social de la Universitat Politècnica de Catalunya ha aprovat les sol·licituds abans esmentades i aquesta Universitat ha demanat al Departament d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació autorització per realitzar el canvi de denominació de l'Escola i per implantar, dins del mateix centre, els estudis conduents a l'obtenció del títol d'enginyer/a telecomunicació (segon cicle).

De conformitat amb l'esmentada sol·licitud i d'acord amb el que estableixen la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'Universitats; la Llei 26/1984, de 19 de desembre, de coordinació universitària i de creació de consells socials; el Reial Decret 557/1991, de 12 d'abril, sobre creació i reconeixement d'universitats i centres universitaris; el Decret 258/1997, de 30 de setembre, pel qual es regula la Programació universitària de Catalunya i els procediments de creació o reconeixement d'universitats i de reordenació de centres docents universitaris i d'implantació d'ensenyaments, a proposta del conseller d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació, i d'acord amb...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR