ORDRE EDU/383/2006, de 19 de juliol, per la qual es modifiquen els preus públics de diversos serveis docents del Departament d'Educació i Universitats.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

EDU/383/2006, de 19 de juliol, per la qual es modifiquen els preus públics de diversos serveis docents del Departament d'Educació i Universitats.

Atès que al servei d'autoaprenentatge i al servei de cursos monogràfics a les escoles oficials d'idiomes, així com al servei de cursos monogràfics a les escoles d'art, considerats com a activitats complementàries, els és d'aplicació l'article 22 de la Llei 15/1997, de 24 de desembre, de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya, i d'acord amb l'article 23 de la Llei esmentada sobre la creació, la modificació i la derogació dels preus públics;

A proposta de la Direcció General de Centres Educatius,

Ordeno:

Article 1

1.1 Modificar el preu públic per a la utilització del servei d'autoaprenentatge a les escoles oficials d'idiomes.

1.2 Fixar en 66,80 euros, per quadrimestre, el preu públic d'utilització del servei d'autoaprenentatge a les escoles oficials d'idiomes per al curs 2006-2007. Els alumnes oficials de les escoles oficials d'idiomes gaudeixen d'una reducció del 50% sobre aquest preu.

Article 2

2.1 Modificar el preu públic pel servei de cursos monogràfics a les escoles oficials d'idiomes, impartits en el marc de la formació permanent prevista a l'article 2.1 del Reial decret 967/1988, de 2 de setembre, sobre ordenació dels ensenyaments corresponents al primer nivell dels ensenyaments especialitzats d'idiomes.

Es consideraran cursos monogràfics els cursos intensius o bé extensius impartits al llarg de l'any o bé a l'estiu amb una durada mínima de 30 hores i màxima de 45 hores.

2.2 Fixar el preu públic d'utilització del servei de cursos monogràfics a les escoles oficials d'idiomes per al curs 2006-2007 en 42,00 euros d'inscripció al curs, més 4,20 euros, per cada hora de durada.

Article 3

3.1 Modificar el preu públic pel servei de cursos monogràfics a les escoles d'art.

3.2 Fixar en 215,70 euros, el preu públic per cadascun dels cursos monogràfics a les escoles d'art per al curs 2006-2007.

Article 4

Tots aquests preus públics són exigibles abans de la prestació del servei.

Article 5

Als alumnes que utilitzin algun d'aquests serveis els seran d'aplicació les exempcions i bonificacions establertes en la legislació vigent. En cas de concurrència s'aplicaran aquelles exempcions i bonificacions que comportin una major reducció del preu públic.

Disposició...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR