ORDRE ARP/142/2003, de 25 de març, per la qual es modifiquen les bases reguladores dels ajuts destinats a la millora en la producció i la comercialització de la mel, i es convoquen els corresponents a l'any 2003.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Agricultura, Ramaderia i Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE ARP/142/2003, de 25 de març, per la qual es modifiquen les bases reguladores dels ajuts destinats a la millora en la producció i la comercialització de la mel, i es convoquen els corresponents a l'any 2003.

El Reglament 1221/97/CEE, de 25 de juny, estableix una sèrie de mesures destinades a millorar la producció i la comercialització de la mel, amb l'objectiu que, posteriorment a l'elaboració d'un estudi sobre l'estructura del sector, cada estat membre de la Comunitat Europea estableixi un programa d'actuacions.

Aquest programa s'ha d'adreçar a actuacions destinades a l'assistència tècnica dels apicultors, lluita contra la varroasi i altres malalties que hi són vinculades, la racionalització de la transhumància, i la col-laboració en programes de recerca per a la millora de la qualitat de la mel.

El Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, conjuntament amb les associacions d'apicultors de Catalunya, ha elaborat el programa d'actuacions que es durà a terme a Catalunya durant l'any 2003. Es tracta d'una sèrie d'actuacions cofinançades per la Unió Europea, el Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació i el Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, que permetran una millora del sector apícola, pel que fa a la producció i a la comercialització de la mel.

El programa d'actuacions a Catalunya, conjuntament amb els presentats per la resta de comunitats autònomes, va permetre que l'Estat espanyol elaborés el programa, el qual va ser aprovat pel Comitè de Gestió de Ramaderia Intensiva de la Direcció General VI de la Comunitat Europea.

La Decisió de la Comissió de 17 de juliol de 2002 aprova el programa de millora de la producció i la comercialització de la mel presentat per Espanya, d'acord amb el Reglament 1221/97/CEE, del Consell, per a l'any 2003.

Mitjançant l'Ordre de 23 de març de 1999 (DOGC núm. 2859, de 31.3.1999), es van aprovar les bases reguladores dels ajuts destinats a la millora en la producció i la comercialització de la mel.

Valorada la necessitat de modificar determinats aspectes de les bases esmentades, relacionats amb els terminis que estableixen, i de convocar els ajuts per a l'aplicació del Programa esmentat a Catalunya per a l'any 2003.

En ús de les atribucions que m'han estat conferides,

Ordeno:

Article 1

Es modifica el segon paràgraf de l'apartat 5.2 de les bases reguladores de l'Ordre de 23 de març de 1999, el qual queda redactat de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR