ORDRE EDU/380/2009, de 17 de juliol, per la qual es convoquen beques de col·laboració en tasques d'educació a distància a l'Institut d'Educació Secundària Obert de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyOrdre

ORDRE

EDU/380/2009, de 17 de juliol, per la qual es convoquen beques de col·laboració en tasques d'educació a distància a l'Institut d'Educació Secundària Obert de Catalunya.

El Departament d'Educació, mitjançant la Direcció General d'Ensenyaments Professionals, Artístics i Especialitzats, planifica i organitza la formació professional tant en la modalitat presencial com en la modalitat a distància.

L'oferta de formació professional del Departament d'Educació en la modalitat a distància es duu a terme mitjançant l'Institut d'Educació Secundària Obert de Catalunya (IOC).

Aquestes funcions generen un ventall complet i divers de tasques relatives a les qualificacions professionals, al disseny de currículums i a la gestió pública, que se serveixen del suport de les tecnologies de la informació i la comunicació adients.

En el marc d'aquestes funcions, el Departament d'Educació vol facilitar la col·laboració de l'alumnat de formació professional, per tal que l'experiència que adquireixin enriqueixi la seva formació acadèmica, alhora que els dóna una experiència pràctica del funcionament de l'Administració i els prepara per a l'exercici professional.

Per tot això, d'acord amb la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, i el capítol IX del Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre,

Ordeno:

Article 1

Aprovar les bases generals que regulen el procediment de concessió de beques de col·laboració en tasques d'educació a distància a l'IOC, les quals consten a l'annex d'aquesta Ordre.

Article 2

Obrir convocatòria pública per a l'adjudicació de tres beques de col·laboració en tasques d'educació a distància a l'IOC, la qual es regeix per les bases que aprova aquesta Ordre.

Article 3

La despesa derivada del lliurament de les beques, per un import màxim de 10.200,00 euros, és a càrrec de la partida pressupostària D/480000100/4250 del centre gestor EN07 del pressupost de la Generalitat de Catalunya per a l'any 2009.

Article 4

Les sol·licituds es poden presentar a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta Ordre al DOGC i en el termini de vint dies hàbils. No obstant això, si en el decurs de l'any 2009 es generen vacants, es poden obrir nous períodes de presentació de sol·licituds, en el cas que no hi hagi suplents.

Article 5

Es delega en el director/a general d'Ensenyaments Professionals, Artístics i Especialitzats la competència per resoldre la convocatòria.

Contra aquesta Ordre, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de la seva publicació al DOGC, de conformitat amb el que preveu l'article 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

Així mateix, poden interposar potestativament recurs de reposició, previ al recurs contenciós administratiu, davant l'òrgan que va dictar l'acte en el termini d'un mes a comptar de l'endemà de la seva publicació al DOGC, segons el que disposen els articles 116 i 117 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, o qualsevol altre recurs que considerin convenient per a la defensa dels seus interessos.

Barcelona, 17 de juliol de 2009

Ernest Maragall i Mira

Conseller d'Educació

Annex

Bases generals

.1 Objecte

L'objecte d'aquestes bases és regular la convocatòria pública de tres beques de col·laboració en tasques d'educació a distància a l'IOC.

.2 Finalitat

Les beques de col·laboració tenen la finalitat...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR