EDICTO del Juzgado de Primera Instancia núm. 49 de Barcelona, sobre procedimiento ordinario (exp. 1132/2007).

SecciónAdministración de Justicia
EmisorJuzgados de primera instancia e instrucción
Rango de LeyEdicto

D. FRANCISCO JOSÉ VIVAR VALVERDE , Secretario del Juzgado de Primera Instància nº 49 de Barcelona, HACE SABER:

Que en los autos de Procedimiento oRDINARIO Nº 1132/07-1M seguidos en este Juzgado a instancia de VERNIT,S.L. representada por el Procurador Sr. Jorge Belsa Colina frente a ANTONIO MILLON MORENO y AUTORECILES,S.C.P. representados por el Procurador Sr. Javier Mundet Salaverria y frente a OLGA MILLON MORENO y DEPOSIT BARNA S.C.P. éste último en ignorado paradero ha recaído la siguiente resolución que es del tenor literal siguiente:

SENTÈNCIA 12/11

Magistrada: Maria del Àngels Juan i Veigas

Barcelona, 20 de gener de 2011

ANTECEDENTS DE FET

Primer: La part actora sol·licita a la demanda una Sentència en què es facin les declaracions i la condemna que aquí dono per reproduïdes.

Segon: El demandat s’oposa a la demanda.

Tercer: El termini establert per dictar aquesta resolució no s’ha pogut complir a causa de l’acumulació de feina que hi ha actualment i que, en aquest Jutjat, ha deixat de ser puntual per convertir-se en endèmica. Tot això es fa constar als efectes de l’article 211.2 de la LEC.

DECISIÓ

Estimo parcialment la demanda presentada per Vernit, SL contra Antonio Millón Moreno, contra Olga Millón Moreno, contra Autorecicles SCP i contra Desposit Barna, SCP, quant a la pretensió principal (1) i declaro la responsabilitat solidària, personal i il·limitada d’Antonio Millón Moreno i Olga Millón Moreno respecte de l’import de 53.158,24 € que deu a la demandant Autorecicles, SCP.

Desestimo la demanda quant a la resta de pretensions i demandats als quals absolc de les pretensions esmentades.

Cada part pagarà les costes causades a instància seva i la meitat de les comunes.

Notifiqueu aquesta resolució a les parts i feu-los saber que no és ferma i que hi poden interposar recurs d’apel·lació, recurs que han de preparar davant d’aquest Jutjat dins del termini de cinc dies hàbils comptats des de l’endemà de la notificació.

Així ho pronuncio ho mano i ho signo.

En atención al desconocimiento del actual domicilio o residencia de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR