DECRET 158/2002, d'11 de juny, de reestructuració de la Delegació del Govern de la Generalitat a Madrid. ..

SecciónConcursos i Anuncis
Rango de LeyDecret

DECRET

158/2002, d'11 de juny, de reestructuraciÛ de la DelegaciÛ del Govern de la Generalitat a Madrid.

La presËncia de l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya a la capital de l'Estat es materialitza a travÈs de la DelegaciÛ del Govern de la Generalitat a Madrid, la qual ha experimentat una evoluciÛ des que va comenÁar a funcionar. Aquesta evoluciÛ progressiva comprËn, primer, la primitiva estructura amb funcions d'informaciÛ, comunicaciÛ i relacions p˙bliques establerta per l'Acord del Consell Executiu de 27 d'octubre de 1983, i desprÈs, la dotaciÛ de funcions de representaciÛ institucional per l'Acord de Govern de 30 de gener de 1986, fins arribar a l'actualitat, moment en el qual ja Ès una realitat plenament consolidada. AixÌ, l'article 37.6 del Decret 184/2000, de 29 de maig, de reestructuraciÛ del Departament de la PresidËncia, preveu que la DelegaciÛ del Govern de la Generalitat a Madrid tÈ atribuÔdes les funcions de difusiÛ, promociÛ i representaciÛ institucional del Govern de la Generalitat.

Aquesta evoluciÛ en el temps aconsella modificar l'estructura actual de la DelegaciÛ del Govern de la Generalitat a Madrid amb l'objectiu de fomentar la divulgaciÛ de la realitat catalana i les relacions de les institucions catalanes amb les del Govern de l'Estat, sota el principi de lleialtat institucional i cooperaciÛ, per tal d'aconseguir mÈs agilitat i efic‡cia en aquestes relacions.

De conformitat amb les previsions de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organitzaciÛ, procediment i rËgim jurÌdic de l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya, a proposta del conseller en cap i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Objecte de la DelegaciÛ del Govern de la Generalitat a Madrid

La DelegaciÛ del Govern de la Generalitat a Madrid, amb rang org‡nic de secretaria general en els termes previstos a l'article 11.2 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, tÈ per objecte la difusiÛ i la promociÛ de la realitat catalana i la representaciÛ institucional del Govern de la Generalitat a la capital de l'Estat.

Article 2

AdscripciÛ

La DelegaciÛ del Govern de la Generalitat a Madrid queda adscrita al Departament de la PresidËncia.

Article 3

Delegat del Govern de la Generalitat a Madrid

3.1††Al capdavant de la DelegaciÛ del Govern de la Generalitat a Madrid...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR