DECRET 267/2006, de 20 de juny, de creació de l'Observatori de la llet dins del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyDecret

DECRET

267/2006, de 20 de juny, de creació de l'Observatori de la llet dins del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca.

Mitjançant aquest Decret es crea l'Observatori de la llet i se'n determinen les funcions, la composició i el funcionament.

L'article 3.c) del Decret 219/2006, de 23 de maig, de creació de la Direcció General de Planificació i Relacions Agràries del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, estableix que correspon al Gabinet d'Anàlisi i Prospectiva la coordinació, el control i l'avaluació de propostes d'actuació dels observatoris sectorials i horitzontals.

En virtut de tot això, de conformitat amb el que preveuen els articles 61 i següents de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, a proposta del conseller d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Creació de l'Observatori de la llet

1.1 Es crea l'Observatori de la llet de Catalunya.

1.2 L'Observatori de la llet s'adscriu a la Direcció General de Planificació i Relacions Agràries del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca.

1.3 L'Observatori de la llet té la seva seu a les dependències del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca a Lleida. Això no obstant, pot actuar també a la seu dels serveis del Departament a Barcelona.

Article 2

Funcions

2.1 L'Observatori de la llet té les funcions següents:

  1. Recollir dades tècniques i econòmiques de les explotacions de vaques de llet.

  2. Analitzar la situació del sector i les diferents problemàtiques que l'afecten.

  3. Orientar l'assessorament públic i privat vers el sector.

  4. Elaborar un sistema d'informació directe de les explotacions.

  5. Subministrar a la Mesa sectorial de la llet informació sobre la situació estructural i conjuntural del sector, fonamentada, entre d'altres, en els preus pagats i percebuts pels productors, en la gestió tècnica i econòmica dels costos de la producció de llet i en la situació d'oferta i demanda dels productes lactis en el mercat.

  6. Col·laborar amb la Taula sectorial de la llet i amb els diversos serveis del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca en el desenvolupament de les funcions que tenen atribuïdes en l'àmbit de la producció agrària.

  7. Elaborar un informe anual sobre l'evolució del sector.

  8. Elaborar publicacions i estudis de la matèria.

  9. Qualsevol altra funció que li encarregui el...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR