DECRET 392/2004, de 21 de setembre, de modificació de la composició de la Comissió de Coordinació Interdepartamental de Gestió i de Tecnologies de la Informació i Comunicacions.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Indústria, Comerç i Turisme
Rango de LeyDecret

DECRET 392/2004, de 21 de setembre, de modificació de la composició de la Comissió de Coordinació Interdepartamental de Gestió i de Tecnologies de la Informació i Comunicacions.

Per Decret 85/2002, de 19 de febrer, es va crear la Comissió deCoordinació Interdepartamental de Gestió i de Tecnologies de la Informació i Comunicacions, amb la funció de garantir la planificació estratègica i la coordinació global de la gestió i de les tecnologies de la informació i comunicacions corporatives, departamentals i dels organismes de l'Administració de la Generalitat.

Els canvis en l'organització de la Generalitat com a conseqüència de diversos decrets de reestructuració i de creació de noves unitats varen aconsellar adaptar la composició de la comissió al nou marc organitzatiu de l'Administració de la Generalitat, mitjançant el Decret 254/2004, de 13 d'abril.

Atès que el Consell d'Administració del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació ha acordat una reestructuració orgànica que afecta la seva representació en la Comissió de Coordinació Interdepartamental de Gestió i de Tecnologies de la Informació i Comunicacions, cal adaptar aquesta composició a la nova estructura.

Per tot això, a proposta del Conseller en Cap, del conseller de Governació i Administracions Públiques, del conseller d'Economia i Finances i del conseller d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació, i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic

Es modifica la lletra l) de l'apartat 1 de l'article 2 del Decret 85/2002, de 19 de febrer, de creació de la Comissió de Coordinació Interdepartamental de Gestió i de Tecnologies de la Informació i Comunicacions, en la redacció donada pel Decret 254/2004, de 13 d'abril, que quedaredactada de la manera següent:

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR