DECRET 254/2004, de 13 d'abril, de modificació del Decret 85/2002, de 19 de febrer, de creació de la Comissió de Coordinació Interdepartamental de Gestió i de Tecnologies de la Informació i Comunicacions.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Indústria, Comerç i Turisme
Rango de LeyDecret

DECRET 254/2004, de 13 d'abril, de modificació del Decret 85/2002, de 19 de febrer, de creació de la Comissió de Coordinació Interdepartamental de Gestió i de Tecnologies de la Informació i Comunicacions.

Per Decret 85/2002, de 19 de febrer, es va crear la Comissió de Coordinació Interdepartamental de Gestió i de Tecnologies de la Informació i Comunicacions, amb la funció de garantir la planificació estratègica i la coordinació global de la gestió i de les tecnologies de la informació i comunicacions corporatives, departamentals i dels organismes de l'Administració de la Generalitat.

Els canvis en l'organització de la Generalitat com a conseqüència de diversos decrets de reestructuració i de creació de noves unitats aconsellen adaptar la composició de la comissió al nou marc organitzatiu de l'Administració de la Generalitat.

Per tot això, a proposta del Conseller en Cap, del conseller de Governació i Administracions Públiques, del Conseller d'Economia i Finances i del Conseller d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació, i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Es modifica l'apartat 1 de l'article 2 del Decret 85/2002, de 19 de febrer, de creació de la Comissió de Coordinació Interdepartamental de Gestió i de Tecnologies de la Informació i Comunicacions, en els termes que es detallen a continuació:

"La Comissió de Coordinació Interdepartamental de Gestió i de Tecnologies de la Informació i Comunicacions està integrada per les persones que ocupen els càrrecs següents:

"a) Secretaria General de la Presidència, que la presideix.

"b) Secretaria del Govern.

"c) Secretaria General del Departament d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació.

"d) Secretaria General del Conseller en Cap."e) Secretaria General del Departament de Governació i Administracions Públiques.

"f) Secretaria General del Departament d'Economia i Finances.

"g) Secretaria de Coordinació Interdepartamental.

"h) Secretaria de Telecomunicacions i Societat de laInformació.

"i) Gerència del Centre de Telecomunicacions i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR