DECRET 176/1994, de 13 de juliol, pel qual es dóna nova redacció al Decret 275/1993, de 28 de setembre, de creació de la Comissió Interdepartamental d'Immigració i del seu Consell Assessor.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Benestar i Família
Rango de LeyDecret

La Llei 26/1985, de 27 de desembre, de serveis socials, té entre les seves àrees d'actuació la de promoció d'actuacions que permetin prevenir i eliminar qualsevol discriminació per raó de raça, sexe, o per qualsevol altra circumstància personal o social.

Vist el Pla interdepartamental d'immigració, aprovat per Acord del Govern de 28 de setembre de 1993, es creà pel Decret 275/1993, de 28 de setembre, la Comissió Interdepartamental d'Immigració i el seu Consell Assessor.

Atesa la conveniència d'incloure al Consell Assessor representants de les entitats de col·lectius d'immigrants estrangers a Catalunya, de les organitzacions professionals agràries més representatives, de les associacions de veïns i d'augmentar la representativitat de les organitzacions no governamentals que actuen en l'àmbit de la immigració a Catalunya; Atesa, així mateix, la conveniència de precisar amb més detall les funcions del Consell esmentat;

Vista la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat; a proposta del conseller de Benestar Social i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

1.1 La Comissió Interdepartamental d'Immigració té la composició següent: President: el conseller de Benestar Social. Vocals: un representant, amb rang de director general, de cadascun dels departaments següents: Presidència, Governació, Ensenyament, Cultura, Sanitat i Seguretat Social, Política Territorial i Obres Públiques, Agricultura, Ramaderia i Pesca, Treball, Justícia i Benestar Social, els quals seran nomenats pel titular del departament respectiu. 1.2 El secretari serà designat i nomenat pel president de la Comissió. 1.3 Els vocals podran ser assistits per assessors o tècnics del departament a què pertanyin.

Article 2

La Comissió té les funcions següents:

  1. Proposar actuacions als diferents Departaments de la Generalitat, en el marc del Pla interdepartamental d'immigració.

  2. Dirigir i supervisar l'aplicació del Pla interdepartamental d'immigració.

  3. Establir les relacions institucionals necessàries per a la coordinació de les diverses actuacions.

  4. Elaborar informes i formular recomanacions als departaments de la Generalitat sobre matèries relatives a la situació dels immigrants.

  5. Recopilar informació i documentació sobre la situació actual dels immigrants a...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR