ORDRE ARP/35/2002, de 12 de febrer, per la qual es modifiquen les bases reguladores dels ajuts que integren el pla de sanejament de les plantacions citrícoles afectades pel virus de la tristesa, i es convoquen els corresponents a l'any 2002.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Agricultura, Ramaderia i Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

ARP/35/2002, de 12 de febrer, per la qual es modifiquen les bases reguladores dels ajuts que integren el pla de sanejament de les plantacions citrícoles afectades pel virus de la tristesa, i es convoquen els corresponents a l'any 2002.

Mitjançant l'Ordre de 17 de febrer de 1999 (DOGC núm. 2833, de 23.2.1999), es van aprovar les bases reguladores dels ajuts que integren el pla de sanejament de les plantacions citrícoles afectades pel virus de la tristesa, i es van convocar els ajuts per a l'any 1999.

Les esmentades bases reguladores han estat modificades per les ordres de 7 de febrer de 2000, i de 8 de febrer de 2001.

Per tal de superar la difícil situació en què es troba el sector pels efectes d'aquesta malaltia, es considera convenient convocar de nou aquests ajuts, així com modificar alguns aspectes de les bases reguladores pel que fa als terminis previstos per a la seva tramitació, per tal que aquests s'estableixin anualment juntament amb la convocatòria.

En conseqüència, d'acord amb l'article 92 del Decret 9/1994, de 13 de juliol, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, i en ús de les atribucions que m'han estat conferides,

Ordeno:

Article 1

Es modifiquen els apartats 5, 7.3 i 8.1 de les bases reguladores dels ajuts que integren el pla de sanejament de les plantacions citrícoles afectades pel virus de la tristesa, aprovades per l'article 1 de l'Ordre de 17 de febrer de 1999, els quals queden redactats de la manera següent:

"-5 Beneficiaris

"Poden ser beneficiaris dels ajuts que estableix aquesta Ordre els titulars d'explotacions agràries amb plantacions de peu amarg al territori de Catalunya afectades pel virus de la tristesa que realitzin les activitats objecte d'ajut d'acord amb els requisits que estableix l'apartat 6 d'aquest annex.

"7.3 Les sol·licituds es presentaran en el termini que estableixi la convocatòria corresponent.

8.1 Els tècnics del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca comprovaran, dins el termini establert a la convocatòria corresponent, l'existència i el grau d'afectació de la malaltia a les parcel·les objecte de sol·licitud d'ajut, i deixaran constància per escrit del resultat. La resolució de la concessió, que correspon al director general de Desenvolupament Rural, no exhaureix la via administrativa i es pot presentar recurs d'alçada davant el conseller d'Agricultura, Ramaderia i Pesca. La resolució s'emetrà i notificarà...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR