Resolució de la consellera d'Innovació, Interior i Justícia de 8 de setembre de 2010 per la qual es convoquen proves selectives per a la integració en el grup A, subgrup A1, dels funcionaris pertanyents a la subescala de secretaria-intervenció de l'escala de funcionaris amb habilitació de caràcter estatal que presten serveis en la Comunitat Autònoma de les Illes Balears

Sección3.- D'altres disposicions
EmisorConselleria D'Innovació, Interior I Justícia
Rango de LeyResolució

Resolució de la consellera d'Innovació, Interior i Justícia de 8 de setembre de 2010 per la qual es convoquen proves selectives per a la integració en el grup A, subgrup A1, dels funcionaris pertanyents a la subescala de secretaria-intervenció de l'escala de funcionaris amb habilitació de caràcter estatal que presten serveis en la Comunitat Autònoma de les Illes Balears Antecedents 1. La disposició addicional única del Reial decret 834/2003, de 27 de juny, pel qual es modifica la normativa reguladora dels sistemes de selecció i provisió dels llocs de treball reservats a funcionaris d'Administració local amb habilitació de caràcter nacional, va regular la integració dels funcionaris d'Administració local amb habilitació de caràcter nacional pertanyents a la subescala de secretaria intervenció.

  1. El Reial decret 522/2005, de 13 de maig, modifica els requisits per a la integració dels funcionaris d'Administració local amb habilitació de caràcter nacional pertanyents a la subescala de secretaria intervenció i la seva disposició derogatòria única deroga la disposició addicional única del Reial decret 834/2003. El Decret 522/2005 esmentat disposa que els funcionaris d'Administració local amb habilitació de caràcter nacional pertanyents a la subescala de secretaria intervenció per ser integrats en el grup A han de complir els requisits següents:

    ? Estar en possessió del títol acadèmic de doctor, llicenciat, enginyer, arquitecte o equivalent.

    ? Tenir un mínim de dos anys d'antiguitat en la subescala de secretaria intervenció.

    ? Superar el concurs i el curs de formació convocats pel Ministeri d'Administracions Públiques.

  2. La disposició transitòria setena de la Llei 7/2007, de 12 d'abril, de l'Estatut bàsic de l'empleat públic, estableix que mentre les comunitats autònomes no aprovin les normes de desplegament previstes en la disposició addicional segona de l'Estatut, sobre el règim jurídic dels funcionaris amb habilitació de caràcter estatal, continuaran en vigor les disposicions que en el moment de l'entrada en vigor de l'EBEP regulaven l'escala de funcionaris d'Administració local amb habilitació de caràcter nacional, que s'entendran referides a l'escala de funcionaris amb habilitació de caràcter estatal.

  3. La disposició addicional segona de l'EBEP, en l'apartat 4, estableix que la selecció dels funcionaris amb habilitació de caràcter estatal és una competència de les comunitats autònomes conforme als títols acadèmics requerits i als programes mínims aprovats reglamentàriament pel Ministeri d'Administracions Públiques (referència que en l'actualitat hem d'entendre feta al Ministeri de Política Territorial). La convocatòria de proves selectives per al procediment d'integració dels funcionaris amb habilitació de caràcter estatal de la subescala de secretaria intervenció estaria compresa dins d'aquesta competència genèrica.

  4. El Decret 10/2010, de 9 de març, del president de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, atribueix a la Conselleria d'Innovació, Interior i Justícia l'exercici de les competències en relació amb el personal funcionari amb habilitació estatal en servei a les corporacions locals, competències que han estat assignades a la Direcció General d'Administracions Públiques.

    Per tot això, dict la següent Resolució 1. Convocar un procediment selectiu per a la integració en el grup A, subgrup A1 dels establerts en l'article 76 de la Llei 7/2007, de 12 d'abril, de l'Estatut bàsic de l'empleat públic, dels funcionaris destinats al territori de la comunitat autònoma de les Illes Balears i que pertanyen a la subescala de secretaria intervenció.

  5. Aprovar les bases que han de regir aquest procediment i que s'adjunten com a annex I d'aquesta Resolució.

  6. Ordenar la publicació d'aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

    Interposició de recursos Contra aquesta Resolució, que posa fi a la via administrativa, es pot interposar recurs potestatiu de reposició davant la consellera d'Innovació, Interior i Justícia en el termini d'un mes, comptador des del dia següent al de la recepció de la notificació, d'acord amb l'article 117 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears. O bé, directament, recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma, en el termini de dos mesos, comptadors des del dia següent a la recepció de la notificació de la Resolució, d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa. No obstant això, es pot interposar...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR