DECRET 88/2002, de 5 de març, pel qual es modifica el Decret 279/1994, de 4 de novembre, d'integració de la Generalitat de Catalunya en el consorci Centre de Recerca en Economia Internacional, i d'aprovació dels seus Estatuts.

SecciónDisposicions Generals
EmisorInstitut Per a la Promoció i Formació Cooperatives
Rango de LeyDecret

DECRET

88/2002, de 5 de març, pel qual es modifica el Decret 279/1994, de 4 de novembre, d'integració de la Generalitat de Catalunya en el consorci Centre de Recerca en Economia Internacional, i d'aprovació dels seus Estatuts.

Amb la voluntat de crear un centre dedicat als estudis sobre política econòmica i desenvolupament internacionals, la Generalitat de Catalunya i la Universitat Pompeu Fabra van constituir el consorci Centre de Recerca en Economia Internacional.

Després dels primers anys de funcionament, actualment cal adaptar la composició del Consell rector a les necessitats actuals, mitjançant la modificació dels estatuts del consorci Centre de Recerca en Economia Internacional.

Per tot això, a proposta del conseller en cap i del conseller d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic

Es modifica l'article 10.1 dels Estatuts del Centre de Recerca en Economia Internacional, ratificats pel Decret 279/1994, de 4 de novembre, que queda redactat de la manera següent:

"10.1 El Consell rector, òrgan superior del CREI, és format per:

"El conseller d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació, o persona en qui delegui, que en serà el president.

"El rector de la Universitat Pompeu Fabra, o persona en qui delegui, que en serà el vice-president.

"Fins a tres vocals designats per la Generalitat de Catalunya.

"Fins a tres vocals designats per la Universitat Pompeu Fabra.

"També en forma part el director del Centre, amb veu però sense vot.

En el cas que s'incorporin altres entitats o institucions amb posterioritat a...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR