DECRET 284/2001, de 6 de novembre, de modificació dels Estatuts del consorci Centre de Supercomputació de Catalunya (CESCA).

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

284/2001, de 6 de novembre, de modificació dels Estatuts del consorci Centre de Supercomputació de Catalunya (CESCA).

La modificació dels Estatuts del consorci Centre de Supercomputació de Catalunya (CESCA), aprovats pel Decret 159/1997, de 8 de juliol, té com a objectius, d’una banda, adequar el text dels Estatuts al que disposa el Decret 127/2000, de 3 d’abril, d’estructuració del Departament d’Universitats, Recerca i Societat de la Informació i, d’altra, augmentar el nombre de representants del Govern de la Generalitat en el Consell de Govern del Consorci de quatre a cinc.

Pel Decret 127/2000 es deroga el càrrec de comissionat per a Universitats i Recerca, que havia estat creat pel Decret 318/1992, de 28 de desembre. En virtut d’aquest Decret passa a ser president de la Comissió Interdepartamental de Recerca i Innovació Tecnològica (CIRIT) el president de la Generalitat de Catalunya, mentre que la vicepresidència l’ostenta el conseller d’Universitats, Recerca i Societat de la Informació.

Atès que cal adequar aquestes novetats organitzatives al marc de l’estructura del Consorci i un cop ratificada la proposta de modificació dels Estatuts per les entitats que en formen part, tal com preveu l’article 22 dels seus Estatuts, a proposta del conseller d’Universitats, Recerca i Societat de la Informació i d’acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Es modifica l’apartat a) de l’article 8 de l’annex del Decret 159/1997, de 8 de juliol, que queda redactat de la manera següent:

"a) En representació de la Generalitat de Catalunya, la persona titular de la vicepresidència de la Comissió Interdepartamental de Recerca i Innovació Tecnològica (CIRIT), tres persones en representació del Departament d’Universitats, Recerca i Societat de la Informació i una en representació del Departament d’Indústria, Comerç i Turisme."

Article 2

Es modifica el segon apartat de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR