ORDRE PRE/203/2003, de 5 de maig, per la qual s'estableix el procediment per a la incorporació del servei d'expedició de llicències de pesca recreativa i de pesca recreativa subaquàtica a l'Administració Oberta de Catalunya (AOC).

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Indústria, Comerç i Turisme
Rango de LeyOrdre

ORDRE PRE/203/2003, de 5 de maig, per la qual s'estableix el procediment per a la incorporació del servei d'expedició de llicències de pesca recreativa i de pesca recreativa subaquàtica a l'Administració Oberta de Catalunya (AOC).

Dins del pla d'actuació e-Europe 2002, de les Comunitats Europees, la Generalitat de Catalunya va endegar, mitjançant l'Acord de 13 de juliol de 1999, el projecte d'Administració Oberta de Catalunya, amb la finalitat d'apropar els seus serveis al ciutadà mitjançant la utilització de les noves tecnologies de la informació i de la comunicació.

L'expedició de les llicències de pesca recreativa subaquàtica correspon al Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca i l'expedició de les llicències de pesca recreativa són competència d'aquest Departament i del Departament de Medi Ambient.

Ambdós departaments amplien els canals d'informació i de prestació del servei de sol-licitud i expedició de llicències de pesca recreativa i pesca recreativa subaquàtica, amb la incorporació d'aquest servei a l'Administració Oberta de Catalunya.

Per aquest motiu, i en aplicació de l'article 11 del Decret 324/2001, de 4 de desembre, relatiu a les relacions entre els ciutadans i l'Administració de la Generalitat mitjançant Internet, amb l'informe previ del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació sobre l'adequació tècnica dels programes i les aplicacions, emès en compliment del que estableix l'article 4 del Decret 85/2002, de 19 de febrer, de creació de la Comissió de Coordinació Interdepartamental de Gestió de les Tecnologies de la Informació i Comunicacions i d'acord amb l'informe de l'Assessoria Jurídica del Departament de la Presidència;

D'acord amb l'article 62.3 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya;

A proposta dels consellers d'Agricultura, Ramaderia i Pesca i de Medi Ambient,

Ordeno:

Article 1

Adaptació del procediment

El procediment de sol-licitud, d'expedició i/o renovació de llicències de pesca recreativa i de pesca recreativa subaquàtica, que es regeix per la normativa vigent respectiva, s'adapta a les peculiaritats de la prestació de serveis utilitzant tècniques telemàtiques mitjançant les normes d'aquesta Ordre.

Article 2

Presentació de sol-licituds d'expedició i/o renovació

2.1 Les sol-licituds d'expedició i/o renovació de la llicència de pesca recreativa i de pesca recreativa subaquàtica es poden efectuar pels mitjans telemàtics del portal de l'Administració Oberta de Catalunya amb els mateixos efectes jurídics que les efectuades per la resta de mitjans admesos en dret.

2.2 La sol-licitud...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR