ORDRE INT/414/2005, de 20 d'octubre, de modificació de l'Ordre de 18 d'abril de 2000, per la qual s'estableixen els criteris de planificació de l'horari especial flexible i de l'horari especial partit que s'apliquen a les unitats de seguretat ciutadana de les comarques de desplegament del cos de mossos d'esquadra.

SecciónDisposicions Generals
Emisore. a. de Jocs i Apostes de la Generalitat
Rango de LeyOrdre

ORDRE INT/414/2005, de 20 d'octubre, de modificaciÛ de l'Ordre de 18 d'abril de 2000, per la qual s'estableixen els criteris de planificaciÛ de l'horari especial flexible i de l'horari especial partit que s'apliquen a les unitats de seguretat ciutadana de les comarques de desplegament del cos de mossos d'esquadra.

L'1 de novembre de 2005, el cos de mossos d'esquadra es desplega a la ciutat de Barcelona, donant un pas mÈs en el progressiu desplegament en el territori de Catalunya. El gran nombre d'habitants i la peculiar idiosincr‡sia de la ciutat de Barcelona i, especÌficament, l'element de capitalitat fan que la RegiÛ Policial Metropolitana Barcelona tingui un funcionament i una estructura peculiars i diferents. Aquestes diferËncies i peculiaritats comporten que tambÈ la gestiÛ dels recursos humans hagi de realitzar-se de forma diferenciada, especialment en relaciÛ amb la jornada i horari de treball dels funcionaris policials.

…s per aquesta raÛ que cal adaptar l'horari especial flexible que ha de regir a les unitats de seguretat ciutadana de la RegiÛ Policial Metropolitana Barcelona, a fi i efecte d'atendre adequadament el servei policial en els diferents districtes de la ciutat.

En conseq¸Ëncia, de conformitat amb la disposiciÛ final de la Llei 10/1994, d'11 de juliol, de la policia de la Generalitat-mossos d'esquadra, i l'article 3.d) del Decret 157/1996, de 14 de maig, de determinaciÛ dels Úrgans que exerceixen les atribucions i les facultats atorgades al Departament de GovernaciÛ per la Llei 10/1994, d'11 de juliol,

Ordeno:

Article 1

Es modifica l'apartat 1 de l'article 3 de l'Ordre de 18 d'abril de 2000, per la qual s'estableixen els criteris de planificaciÛ de l'horari especial flexible i de l'horari especial partit que s'apliquen a les unitats de seguretat ciutadana de les comarques de desplegament del cos de mossos d'esquadra, que queda redactat de la manera seg¸ent:

"Amb car‡cter general, en l'horari especial flexible, el cÚmput de la jornada di‡ria de dilluns a divendres Ès de vuit hores i trenta minuts a deu hores, i els caps de setmana de dotze hores.

"A la RegiÛ Policial Metropolitana Barcelona, en l'horari especial flexible, el cÚmput de la jornada di‡ria de dilluns a divendres podr‡ ser de vuit hores en el cas dels quadrants horaris de cinc i sis setmanes, o de deu hores en el quadrant horari de dues setmanes, d'acord amb el que determini, mitjanÁant instrucciÛ, el director general de Seguretat...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR