DECRET 8/1991, de 7 de gener, de modificació del Decret 214/1990, de 30 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament del personal al servei de les entitats locals de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governació i Relacions Institucionals
Rango de LeyDecret

Pel Decret 214/1990, de 30 de abril, es va aprovar el Reglament del personal al servei de les entitats locals de Catalunya.

Per tal d'assegurar les previsions que conté la disposició esmentada i per a una major seguretat jurídica es fa necessari explicitar que els funcionaris de l'Administració local amb habilitació de caràcter nacional es regiran per la legislació estatal en els aspectes del seu estatut jurídic que se'ls apliquin.

En virtut d'això, a proposta del conseller de Governació, i amb la deliberació prèvia del Consell Executiu,

Decreto:

Article únic

Se suprimeix l'apartat h) de l'article 211 del Decret 214/1990, de 30 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament del personal al servei de les entitats locals de Catalunya, i s'hi afegeix la disposició transitòria següent: "Els funcionaris de l'Administració local amb habilitació de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR