DECRET 281/1985, de 17 d'octubre, pel qual s'estableix l'organització i funcionament del Registre d'Empreses Familiars Agràries.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament D'Agricultura, Ramaderia i Pesca
Rango de LeyDecret

Atès el que estableix l'article 14.2 de la Llei 9/1985, de 24 de maig, de modernització de l'empresa familiar agrària i amb la finalitat d'establir l'organització i funcionament del Registre d'Empreses Familiars Agràries, a proposta del Conseller d'Agricultura, Ramaderia i Pesca i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article primer

- El Registre d'Empreses Familiars Agràries,

establert per la Llei 9/1985, de 24 de maig, de modernització de l'Empresa Familiar Agrària, estarà a càrrec de la Direcció General de Promoció i Desenvolupament del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca.

Article segon

- El Registre tindrà com a finalitat la

inscripció de les empreses familiars agràries definides d'acord amb el que estableix la Llei 9/1985. 2. En el Registre s'inscriuran:

  1. El nom i cognoms del titular o titulars de l'empresa.

  2. Les dades de l'explotació o explotacions: - situació. - béns immobles. - tipus de conreu i/o bestiar.

  3. En cas d'existir acord de col·laboració, el nom i cognoms del col·laborador.

Article tercer

- La inscripció en el Registre no és

obligatòria. Nogenysmenys, constituirà un requisit necessari per a l'obtenció dels beneficis previstos a les disposicions vigents.

Article quart 1

Les sol·licituds d'inscripció en el.

Registre es formalitzaran mitjançant instància normalitzada dels titulars d'empreses familiars agràries que es presentaran als Serveis Territorials del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca on estigui ubicada l'explotació. 2. A la instància s'haurà d'adjuntar.

- Acreditació documental suficient de la titularitat de l'empresa.

- Còpia de l'últim rebut de la Seguretat Social Agrària.

- Declaració conforme el titular té una experiència professional en agricultura, de dos anys com a mínim, o còpia del títol de primer grau de formació professional agrària o equivalent.

- Relació de béns immobles de l'explotació i de la maquinària.

- Tipus de conreu i/o de bestiar.

- Declaració conforme els ingressos que obtenen de l'empresa familiar agrària, els membres de la família que hi treballen, són iguals o superiors al que obtenen d'activitats alienes a l'empresa.

- Si s'escau, nom i cognoms del col·laborador.

Article cinquè 1

El Director General de Promoció i.

Desenvolupament resoldrà sobre les sol·licituds presentades, procedint, si s'escau, a la inscripció en...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR