ORDRE CLT/382/2006, de 12 de juliol, per la qual es fixen els preus públics dels drets d'inscripció als cursos i tallers de la Festcat, Escola Catalana de Cultura Popular.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

CLT/382/2006, de 12 de juliol, per la qual es fixen els preus públics dels drets d'inscripció als cursos i tallers de la Festcat, Escola Catalana de Cultura Popular.

El Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana organitza la Festcat, Escola Catalana de Cultura Popular, concebuda com un conjunt d'activitats formatives a l'entorn del món de la cultura tradicional, d'intercanvi d'experiències i de convivència. Aquesta Ordre té per objecte establir els preus d'inscripció en els diferents cursos i tallers que formen part del programa formatiu.

A proposta del director del Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana, vistos els informes favorables de la Intervenció Delegada i de l'Assessoria Jurídica del Departament d'Economia i Finances, i d'acord amb el que estableix l'article 23 de la Llei 15/1997, de 24 de desembre, de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya,

Ordeno:

Article 1

Preus

Es fixen els preus públics dels drets d'inscripció als cursos i tallers de la Festcat, Escola Catalana de Cultura Popular d'acord amb les quanties que es determinen a l'annex.

Article 2

Bonificacions

2.1 S'apliquen els preus reduïts que consten a l'annex a les persones que acreditin que són titulars del carnet d'estudiant o del carnet jove.

2.2 S'aplica el preu especial del Curs de Música Tradicional a l'alumnat del curs 2005-2006 de l'Aula de música tradicional i popular o d'una escola membre de la Federació d'Escoles de Música Tradicional.

Article 3

Inscripcions

3.1 Les inscripcions al Campus de Cultura Popular, al Curs de Música Tradicional i al Curs de Dansa Tradicional es poden tramitar a través del Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana, o també, en cas d'estudiants universitaris/àries, a través de la Universitat de Girona.

3.2 Les inscripcions al Curs de Jocs Tradicionals s'han de fer a través de la Universitat Rovira i Virgili-Campus de les Terres de l'Ebre.

Disposició final

Aquesta Ordre entra en vigor el mateix dia de la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Barcelona, 12 de juliol de 2006

Ferran Mascarell i Canalda

Conseller de Cultura

Annex

.1 Campus de Cultura Popular

1.1 Cursos.

  1. Un curs de 24 hores:

    Preu normal: 74 euros.

    Preu reduït: 55 euros.

  2. Un curs de 12 hores:

    Preu normal: 37 euros.

    Preu reduït: 28 euros.

    1.2 Tallers.

  3. Un taller de 8 hores:

    Preu normal: 26 euros.

    Preu reduït: 20...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR