Festa d'estiu

Páginas17-19

Page 17

Com cada any el passat dia 23 de juliol ens vam tornar a reunir al River Café per celebrar l'arribada de les tan esperades vacances, i tot so- pant amb un ànim distès vam poder parlar de les nostres problemàtiques quotidianes i de què faríem durant el mes d'agost per gaudir d'un ben guanyat descans.

La festa va continuar fins ben entrada la nit, amb un ambient molt agradable que molts dels nostres companys van aprofitat per ballar fins a la matinada.

Aquest any previ a la celebració de la festa, es van dur a terme una sèrie d'actes organitzats per la Junta de Govern i el Grup d'Advocats Joves.

Així com a acte cultural de la setmana es va organitzar, en collaboració amb Assistència Jurídica Permanent, una visita guiada a la collecció privada de pintura de la Fundació Sorigué . La visita va tenir lloc el dia 22 de juliol , en el transcurs de la qual vam poder admirar les peces d'art contemporani que durant els darrers cinc anys la Fundació Sorigué, creada l'any 1985 per l'empresari lleidatà Julio Sorigué Zamora i la seva esposa Josefina Blasco Clemente, ha anat reunint.

Page 18

La collecció té un caràcter marcadament internacional, destacant-hi les peces adquirides pel matrimoni durant els seus viatges. Però cal destacar l'obra del pintor Antonio López García, en la que predomina el dibuix sobre la pintura.

Grup d'advocats joves a la festa d'estiu

Amb caràcter previ a la Festa d'estiu, el dilluns i dimarts, dies 20 i 21 de juliol , vàrem poder gaudir d'un partit de bàsquet i un partit de futbol jugats al Pavelló Barris Nord i al Camp del Gardeny respectivament.

Els equips ja són ben coneguts, al bàsquet van participar els companys amb menys de 40 anys i els companys amb més de 40 anys. De fet, a la revista collegial que explicava el mateix esdeveniment esportiu celebrat l'any passat, parlava de forma molt simpàtica i ocurrent d'un equip post-adolescent i un equip pre-sènior. És per aquesta raó que ens van arribar moltes felicitacions i, com és obvi, enguany no podíem deixar escapar l'ocasió de felicitar a l'encarregat de batejar els equips. Ja se sap, hi va haver un "dream-team", un "equipo de galácticos" i des del número 57 de la revista "Lo Canyeret" també hi ha un equip "post-adolescent", altrament dit "teen-team", format per persones indeterminades de fins a 40 anys, o sigui, que com tothom sap és el que ve essent la plena post-adolescència.

Després d'aquestes simpàtiques...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR