DECRET 126/1999, de 4 de maig, pel qual s'aprova la modificació parcial dels Estatuts de la Corporació Sanitària Parc Taulí de Sabadell.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

DECRET

126/1999, de 4 de maig, pel qual s’aprova la modificació parcial dels Estatuts de la Corporació Sanitària Parc Taulí de Sabadell.

Mitjançant el Decret 341/1986, de 13 d’octubre (DOGC núm. 780, de 19.12.1986), es creà el Consorci Hospitalari Parc Taulí, de Sabadell (actualment Corporació Sanitària Parc Taulí de Sabadell), amb l’objectiu de millorar la prestació dels serveis d’assistència sanitària de cobertura pública a la població i racionalitzar els recursos esmerçats en aquesta assistència, tot integrant en un sol ens de gestió els serveis assistencials que fins aleshores prestaven separadament cadascuna de les entitats consorciades i els mitjans per fer-los efectius.

A aquests efectes, les entitats consorciades (Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Sabadell, Universitat Autònoma de Barcelona, Fundació Hospital i Casa de Beneficència de Sabadell, Caixa d’Estalvis de Sabadell i Sabadell Mutual, Mutualitat de Previsió Social) van cedir en ús al Consorci, en el moment de la seva constitució, els béns mobles i immobles i els equipaments necessaris per al desenvolupament dels serveis assistencials.

Posteriorment, amb la integració plena en el patrimoni del Consorci dels béns inicialment cedits en ús, el Patronat de la Fundació Hospital i Casa de Beneficència de Sabadell va considerar convenient instar la dissolució d’aquesta entitat, creada al seu dia com a iniciativa privada de beneficència i amb la finalitat de gestionar serveis d’assistència a persones sense recursos econòmics i que, des de la integració de les seves activitats assistencials en el Consorci, es trobava en una situació de pràctica inactivitat.

Com a conseqüència de la dissolució efectiva d’una de les entitats consorciades, escau modificar la redacció dels articles 1.1 i 9.1 dels Estatuts del Consorci, per tal d’adequar-los a aquesta nova realitat.

Per tot això, vist l’Acord adoptat pel Consell de Govern de la Corporació Sanitària Parc Taulí de Sabadell, en la sessió de 7 d’octubre de 1998, que aprova la modificació dels articles 1.1 i 9.1 d’aquest ens amb la majoria qualificada requerida a l’efecte, i atès el que disposen els articles 9.1 i 17 de l’Estatut d’autonomia de Catalunya i l’article 55 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d’organització, procediment i règim jurídic de l’Administració de la Generalitat;

A proposta del conseller de Sanitat i Seguretat Social, i d’acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic

Es modifiquen els articles 1.1...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR