ORDRE ENS/159/2011, de 30 de juny, de modificació de l'Ordre ENS/120/2011, de 10 de juny, per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions a centres educatius, per a la realització d'estades formatives en empreses o institucions d'altres països per part de grups d'alumnat d'ensenyaments professionals, i s'obre la convocatòria pública per a l'any 2011.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Ensenyament
Rango de LeyOrdre

ORDRE

ENS/159/2011, de 30 de juny, de modificació de l'Ordre ENS/120/2011, de 10 de juny, per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions a centres educatius, per a la realització d'estades formatives en empreses o institucions d'altres països per part de grups d'alumnat d'ensenyaments professionals, i s'obre la convocatòria pública per a l'any 2011.

Mitjançant l'Ordre ENS/120/2011, de 10 de juny, s'han aprovat les bases reguladores per a la concessió de subvencions a centres educatius, per a la realització d'estades formatives en empreses o institucions d'altres països per part de grups d'alumnat d'ensenyaments professionals, i s'ha obert convocatòria pública per a l'any 2011 (DOGC núm. 5903, de 20.6.2011).

Atès que és convenient permetre la participació en l'esmentat concurs de tots els centres educatius de Catalunya, públics i privats, és necessari modificar l'Ordre de convocatòria en el sentit indicat.

Per això, d'acord amb el que disposen el Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, i la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, i a proposta de la Direcció General de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial,

Ordeno:

Modificar l'Ordre ENS/120/2011, de 10 de juny, per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions a centres educatius, per a la realització d'estades formatives en empreses o institucions d'altres països per part de grups d'alumnat d'ensenyaments professionals, i s'obre convocatòria pública per a l'any 2011, en el sentit d'incloure entre els possibles beneficiaris de la subvenció els centres educatius privats, juntament amb els centres educatius públics i privats en règim de concert, inclosos a la convocatòria publicada.

En conseqüència, se suprimeixen totes les referències al “règim de concert” dels centres privats contingudes a l'articulat i a les bases de l'Ordre, i en concret als articles 1 i 3, i a les bases 2, 3.1, 5.4, 5.5 i 8.1.f).

Contra aquesta Ordre, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar recurs contenciós administratiu davant la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR