ORDRE EDU/305/2007, de 2 d'agost, per la qual es convoca concurs públic per a la concessió de subvencions destinades a l'escolarització d'infants de zero a tres anys en centres de titularitat privada sense finalitat de lucre.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

EDU/305/2007, de 2 d'agost, per la qual es convoca concurs públic per a la concessió de subvencions destinades a l'escolarització d'infants de zero a tres anys en centres de titularitat privada sense finalitat de lucre.

Des que el Decret 120/1988, de 5 de maig, transferí la gestió de les llars d'infants al Departament d'Educació, s'ha mantingut una convocatòria anual adreçada a finançar el cost del funcionament dels centres de Catalunya que escolaritzen infants de zero a tres anys, amb la voluntat de minorar les quotes que els usuaris abonen per aquest servei.

Per tal de mantenir aquests ajuts durant el curs escolar 2007/08 i de conformitat amb el que estableixen la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, i el capítol IX del Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, i a proposta de la Direcció General de Recursos del Sistema Educatiu,

Ordeno:

Article 1

Convocar concurs públic per a la concessió de subvencions destinades a l'escolarització d'infants de zero a tres anys als centres educatius de Catalunya, de titularitat privada sense finalitat de lucre, per al curs escolar 2007/08.

Article 2

Aprovar les bases reguladores per les quals es regirà aquesta convocatòria que consten a l'annex 1 d'aquesta Ordre.

Article 3

La concessió d'aquestes subvencions és per un import màxim de 9.600.000,00 euros, dels quals 3.200.000,00 euros seran a càrrec de l'aplicació pressupostària EN03 D/480130000/4210, del pressupost del 2007. La resta de l'import és de 6.400.000,00 euros, el qual queda condicionat a l'aprovació dels pressupostos de la Generalitat de Catalunya per a l'any 2008.

Article 4

Els titulars dels centres interessats a acollir-se a aquest règim de subvencions podran presentar les seves sol·licituds als corresponents serveis territorials del Departament d'Educació, des del 3 de setembre fins al 17 de setembre de 2007, per a la qual cosa utilitzaran el model de sol·licitud que es lliurarà als serveis indicats, o bé a l'adreça electrònica http://www.gencat.net/educació.

Article 5

Es delega en el director general de Recursos del Sistema Educatiu la resolució d'aquesta convocatòria, el qual emetrà la corresponent resolució, abans del 31 de desembre de 2007.

La resolució de concessió d'aquestes subvencions es publicarà al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, i s'indicaran els recursos que es podran interposar, l'òrgan davant el qual es podrà recórrer i el termini per fer-ho .

En qualsevol cas, les sol·licituds presentades s'entendran desestimades si no hi recau resolució...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR