DECRET 44/1987, de 29 de gener, pel qual es declara urgent l'ocupació, per part de l'Ajuntament d'Olot, dels béns i drets afectats pel Projecte d'Urbanització del Vial Sud (encreuament del carrer de Sant Cristòfol amb el carrer del Poeta Marquina).

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governació i Relacions Institucionals
Rango de LeyDecret

L'Ajuntament d'Olot ha tramitat un expedient per a l'ocupació urgent dels terrenys afectats per expropiació forçosa, necessaris per dur a terme les obres del Projecte d'Urbanització de l'encreuament del carrer de Sant Cristòfol amb el carrer del Poeta Marquina previstes pel Pla Especial del Vial Sud, expedient que tramet l'esmentada Corporació, sol·licitant que es dicti una resolució per declarar urgent l'esmentada ocupació de terrenys.

L'esmentat Pla Especial del Vial Sud va ser aprovat definitivament, segons la certificació incorporada a l'expedient, per la Comissió Provincial d'Urbanisme, en sessió de 13 de febrer de 1985.

En l'expedient s'acredita que el Projecte de les obres d'Urbanització d'encreuament del carrer de Sant Cristòfol amb el del Poeta Marquina (Vial Sud) va ser aprovat definitivament per la Corporació en sessió plenària de 20 de febrer de 1986 i que la Comissió Provincial d'Urbanisme de Girona, en sessió de 12 de març de 1986, va quedar assabentada de l'esmentada aprovació.

S'acredita mitjançant certificació que, d'acord amb l'informe de l'Arquitecte Municipal, els terrenys objecte d'expropiació tenen la qualificació de sòl urbà, estan afectats de sistema general viari i són necessaris per a l'obertura d'aquest tram del Vial Sud, ja previst per l'esmentat Pla Especial.

L'Ajuntament, en sessió plenària de 17 d'abril de 1986, va acordar iniciar l'expedient d'expropiació forçosa dels béns afectats per l'esmentat Projecte i sol·licitar del Consell Executiu de la Generalitat la declaració d'urgent ocupació d'aquests béns.

Els esmentats béns han quedat determinats i individualitzats amb les dades suficients per a la seva identificació en la llista confeccionada a aquest fi, béns que figuren en l'expedient administratiu instruït a aquest efecte.

Figura també a l'expedient que la relació de béns i drets afectats pel Pla Especial del Vial Sud i Projecte d'Urbanització de l'encreuament dels carrers de Sant Cristòfol-Poeta Marquina han estat exposats al públic pel termini reglamentari.

Consta a l'expedient la certificació acreditativa que el Ple de la Corporació, en sessió celebrada el dia 18 de desembre de 1986, va acordar aprovar definitivament l'esmentada relació de béns, sense que en el termini d'exposició pública s'hagués presentat cap al·legació.

Per últim, hi ha a l'expedient la Memòria que justifica les circumstàncies excepcionals que motiven la petició d'ocupació urgent i que es fonamenten en el fet que el...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR