Editorial

AutorAntoni Riba Esteve
CargoDegà
Páginas3

Page 3

Els mitjans de comunicació ens donen la notícia que els jutges tenen convocada una vaga pel dia 18 de febrer; sens perjudici del que pensi cadascun de nosaltres al respecte de si poden o no fer vaga, atès que no ens correspon resoldre la polèmica, millor serà que ho decideixin aquells que legalment estan facultats.

No obstant, sí voldria fer unes reflexions aprofitant que l ‘Administració de justícia és notícia mediàtica.

És cert, que moltes de les reivindicacions que fan els jutges aquests dies, són encertades i compartides per l’advocacia, sens dubte a la justícia li falten mitjans, sent el més endarrerit dels tres poders democràtics.

Ara bé, el que el ciutadà tal vegada no comprèn, és el fet que fins ara els jutges, hagin callat, sense queixar-se per la manca de mitjans, i de cop, els reivindiquin, utilitzant l’última eina que tenen al seu abast, com és la de la vaga; la societat es pregunta, si no era millor, primer reclamar la millora del servei i de no ser ateses les seves pretensions prendre mesures, però al convocar directament la vaga, dóna la sensació que potser s’ha pres una decisió massa precipitada.

Crec que si bé és cert que a la justícia li falten tot...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR