Editorial

AutorAntoni Riba Esteve
CargoDegà

Hem intentat, en tot moment, lluitar per la defensa i els interessos de l’advocacia lleidatana; som conscients que no sempre ho hem aconseguit, però malgrat les dificultats, us puc assegurar que no hem defallit, ni hem afluixat els nostres esforços.

Ha estat una legislatura complicada, ja que des del primer moment ens hem hagut d’enfrontar a la crisi econòmica, el que ha fet que la travessia hagi estat complexa.

Pensem que l’herència que es trobaran qui ens succeeixi serà encara més complicada, ja que la situació econòmica, enlloc de millorar, està empitjorant, sense que es pugui preveure el seu final; per tant, recordar-vos que la serenitat i la concòrdia són indispensables.

Aquesta crisi també fa mal en la nostra professió, ja que cada vegada és més difícil aconseguir la satisfacció dels interessos del nostres clients, sobretot a la vista de col·lapse judicial, que comporta cada vegada més un endarreriment en les resolucions.

Aquesta situació, no ens pot fer oblidar que si hi ha alguna professió solidària amb la societat, en els moments difícils, aquesta és...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR