DECRET 59/2008, de 18 de març, de creació de diverses escoles de tècnics i tècnics superiors en esports.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

DECRET

59/2008, de 18 de març, de creació de diverses escoles de tècnics i tècnics superiors en esports.

La Llei orgànica 2/2006, de 3 de maig, d'educació, estableix els ensenyaments esportius, els quals tenen com a finalitat preparar els alumnes per a l'activitat professional en relació amb una modalitat o especialitat esportiva, així com facilitar la seva adaptació a l'evolució del món laboral i esportiu i a la ciutadania activa.

La previsió de la demanda de professionals en determinades especialitats esportives aconsella, per tal de possibilitar una millor resposta a les necessitats, la revisió de l'oferta de places en centres docents públics.

Amb aquesta finalitat i d'acord amb el que disposa l'article 17 de la Llei orgànica 8/1985, de 3 de juliol, que regula el dret a l'educació, a proposta conjunta del conseller de la Vicepresidència i del conseller d'Educació, i d'acord amb la deliberació prèvia del Govern,

Decreto:

Article 1

Crear les escoles de tècnics i tècnics superiors en esport que es detallen a l'annex d'aquest Decret.

Article 2

Els centres que es creen impartiran ensenyaments esportius establerts en la Llei orgànica 2/2006, de 3 de maig, d'educació.

També podran impartir formació relacionada amb l'esport que no condueixin a l'obtenció de títols amb validesa acadèmica.

Article 3

Els centres que es creen s'adscriuen al Departament de la Vicepresidència, mitjançant el Consell Català de l'Esport.

Disposició final

S'autoritza el conseller de la Vicepresidència i el conseller d'Educació per a l'execució i desenvolupament del que disposa aquest Decret.

Barcelona, 18 de març de 2008

José Montilla i Aguilera

President de la Generalitat de Catalunya

Josep-Lluís Carod-Rovira

Conseller de la Vicepresidència

Ernest Maragall i Mira

Conseller d'Educació

Annex

Comarca: Barcelonès.

Municipi...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR