DECRET 314/2002, de 19 de novembre, pel qual s'aprova la correcció de disfuncionalitats territorials de l'enclavament de les Rovires de Baix, pertanyent al municipi de les Llosses, per a la seva agregació al municipi de Borredà.

SecciónDisposicions Generals
EmisorConsorci Català de Promoció Exterior de la Cultura
Rango de LeyDecret

DECRET 314/2002, de 19 de novembre, pel qual s'aprova la correcció de disfuncionalitats territorials de l'enclavament de les Rovires de Baix, pertanyent al municipi de les Llosses, per a la seva agregació al municipi de Borredà.

En sessió de 26 de juliol de 2001, la Comissió de Delimitació Territorial va acordar iniciar un expedient de correcció de disfuncionalitats territorials de l'enclavament de les Rovires de Baix, del municipi de les Llosses, per a la seva agregació al municipi de Borredà.

L'enclavament de les Rovires de Baix constitueix un dels supòsits de disfuncionalitat territorial que preveu l'article 41 del Reglament de demarcació territorial i població dels ens locals de Catalunya. La superfície de l'enclavament de 3,31 km2, pertany a tres propietats amb les finques principals al municipi de Borredà.

Després de dur a terme els tràmits de caràcter previ que preveuen els articles 42 i següents del Reglament de demarcació territorial i població dels ens locals de Catalunya, la Comissió de Delimitació Territorial en sessió de 5 de març de 2002, va adoptar l'acord de proposar l'agregació de l'enclavament de les Rovires de Baix, del municipi de les Llosses, al municipi de Borredà.

La proposta de la Comissió de Delimitació Territorial va ser sotmesa a informe dels municipis afectats durant el termini de seixanta dies. L'Ajuntament de Borredà va informar favorablement sobre la dita proposta mentre que l'Ajuntament de les Llosses no va adoptar cap acord en aquest respecte.

En data 5 d'abril de 2002 es va posar en coneixement de l'Administració de l'Estat la tramitació de l'expedient.

La Comissió Jurídica Assessora, en la sessió de 19 de setembre de 2002, va emetre el dictamen preceptiu sobre l'expedient, el qual va ser favorable a la correcció de disfuncionalitats territorials proposada a l'expedient, i va assenyalar que l'expedient s'ajusta als requisits materials i procedimentals.

Vist l'expedient de correcció de disfuncionalitats territorials de l'enclavament de les Rovires de Baix, instruït pel Departament de Governació i Relacions Institucionals, i prenent en consideració, així mateix, que en l'expedient es justifica que l'enclavament de les Rovires de Baix constitueix un dels supòsits de disfuncionalitats territorials previstos a l'article 41.2 del Reglament de demarcació territorial i població dels ens locals de Catalunya;

Atès el que disposen els articles 12.3 de la Llei 8/1987, de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR