DECRET 206/2002, d'1 d'agost, pel qual s'autoritza la implantació dels estudis conduents a l'obtenció del títol de diplomat o diplomada en logopèdia a l'Escola Universitària de Ciències de la Salut, centre adscrit a la Universitat Autònoma de Barcelona.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Universitats, Recerca i Societat de la Informació
Rango de LeyDecret

DECRET

206/2002, d'1 d'agost, pel qual s'autoritza la implantació dels estudis conduents a l'obtenció del títol de diplomat o diplomada en logopèdia a l'Escola Universitària de Ciències de la Salut, centre adscrit a la Universitat Autònoma de Barcelona.

El Decret 136/1990, de 28 de maig, va autoritzar la creació de l'Escola Universitària d'Infermeria de Manresa, adscrita a la Universitat Autònoma de Barcelona, per impartir els estudis conduents a l'obtenció del títol de diplomat o diplomada en infermeria. El Decret 322/1998, de 15 de desembre, va aprovar la implantació dels estudis conduents a l'obtenció del títol de diplomat o diplomada en fisioteràpia a la mateixa Escola Universitària.

El Decret 349/1999, de 13 de desembre, va autoritzar el canvi de nom de l'Escola Universitària d'Infermeria de Manresa pel d'Escola Universitària de Ciències de la Salut i també hi autoritzà la implantació dels estudis conduents a l'obtenció del títol de diplomat o diplomada en podologia.

La Fundació Universitària del Bages, titular de l'Escola Universitària de Ciències de la Salut, ha manifestat la voluntat d'augmentar la seva oferta docent, i per a un millor aprofitament dels recursos existents ha demanat a la Universitat Autònoma de Barcelona autorització per impartir els estudis conduents a l'obtenció del títol de diplomat o diplomada en logopèdia. D'acord amb això, el Consell Social de la Universitat Autònoma de Barcelona ha aprovat la sol·licitud esmentada i, per mitjà del rector d'aquesta Universitat, ha demanat al Departament d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació autorització per a la implantació d'aquests estudis.

De conformitat amb el que estableixen la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats; la Llei 26/1984, de 19 de desembre, de coordinació universitària i de creació de consells socials; el Reial decret 557/1991, de 12 d'abril, sobre creació i reconeixement d'universitats i centres universitaris, i el Decret 390/1996, de 2 de desembre, de regulació del règim d'adscripció a universitats públiques de centres docents d'ensenyament superior, previ acord del consell social de la Universitat Autònoma de Barcelona, a proposta del conseller d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

S'autoritza la implantació dels estudis conduents a l'obtenció del títol de diplomat o diplomada en logopèdia a l'Escola Universitària de Ciències de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR