DECRET 227/2006, de 29 de maig, de determinació de l'àmbit de competència dels departaments de l'Administració de la Generalitat de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyDecret

DECRET

227/2006, de 29 de maig, de determinació de l'àmbit de competència dels departaments de l'Administració de la Generalitat de Catalunya.

L'article 9.1 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, faculta la Presidència de la Generalitat per tal de crear, determinar el nombre, denominar i establir per decret l'àmbit de competència respectiva dels departaments en què s'estructura l'Administració de la Generalitat.

De conformitat amb l'habilitació legal esmentada,

Decreto:

Article únic

S'atribueix al Departament de la Presidència l'exercici de les funcions pròpies de l'Administració de la Generalitat en l'àmbit de la política de cooperació al desenvolupament.

Disposició derogatòria

Queda expressament derogat l'article 2 del Decret 152/2004, de 27 de gener, de modificació del Decret 296/2003, de 20 de desembre, de creació, denominació i determinació de l'àmbit de competències dels departaments de l'Administració de la Generalitat de Catalunya.

Disposició final

Aquest Decret...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR