DECRET 378/1996, de 2 de desembre, pel qual es modifica el Decret 358/1989, de 19 de desembre, que determina les funcions i els òrgans de govern del Centre de la Propietat Forestal.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Agricultura, Ramaderia i Pesca
Rango de LeyDecret

El Decret 119/1994, de 3 de maig, va introduir una modificació en els requisits que havien de complir els titulars de terrenys forestals per poder formar part del Centre de la Propietat Forestal, en el sentit d'admetre com a suficient el fet de comprometre's a presentar un pla tècnic de gestió i millora forestal en el termini d'un any a comptar de la presentació de la sol·licitud d'inscripció al Centre.

A la pràctica es fa molt difícil de comprovar el compliment d'aquest requisit, atès que el compromís es pot renovar indefinidament i no es garanteix la presentació del pla tècnic de gestió i millora forestal.

D'acord amb l'informe de la Comissió Jurídica Assessora;

A proposta del conseller d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic

Es modifica l'article 3.1.b) del Decret 358/1989, de 19 de desembre, pel qual es determinen les funcions i els òrgans de govern del Centre de la Propietat Forestal, que queda redactat de la manera següent: "3.1.

  1. Tenir aprovat un projecte d'ordenació o un pla tècnic de gestió i millora forestal."

Disposició derogatòria

Queda derogat el Decret 119/1994, de 3 de maig, de modificació del Decret 358/1989, de 19 de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR