ORDRE PRE/446/2008, de 3 d'octubre, per la qual es determina la composició de la Mesa de Contractació del Departament de la Presidència.

SecciónDiversos
EmisorDepartament de Treball, Indústria, Comerç i Turisme
Rango de LeyOrdre

ORDRE

PRE/446/2008, de 3 d'octubre, per la qual es determina la composició de la Mesa de Contractació del Departament de la Presidència.

Atès el que disposen l'article 295 de la Llei 30/2007, de 30 d'octubre, de contractes dels sector públic, i l'article 79 del Reglament general de la Llei de contractes de les administracions públiques, aprovat pel Reial decret 1098/2001, de 12 d'octubre;

Vist el Decret 93/2008, de 29 d'abril, de reestructuració del Departament de la Presidència;

De conformitat amb l'article 12.d) de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya,

Ordeno:

Article únic

.1 La Mesa de Contractació del Departament de la Presidència assisteix l'òrgan de contractació d'aquest Departament, en els termes que preveu la normativa sobre contractes del sector públic.

.2 En el cas dels contractes als quals fa referència el Decret 96/2001, de 20 de març, sobre organització i competències per a la contractació dels subministraments i dels seus serveis complementaris, relacionats o derivats dins l'Administració de la Generalitat i altres organismes públics, actua com a Mesa de Contractació la Comissió de Subministraments del Departament.

En la resta de contractes, la Mesa de Contractació del Departament de la Presidència està integrada per les persones membres següents:

President/a: subdirector/a de Règim Econòmic i Contractació.

Vocals:

La persona titular del Servei d'Ajuts i Contractació assumirà la presidència en cas d'absència de l'anterior.

Una persona adscrita a la unitat administrativa que proposa el contracte.

Una persona llicenciada en dret adscrita a l'Assessoria Jurídica del Departament.

Un/a representant de la Intervenció Delegada.

Secretari/ària: responsable de tramitació de contractes i convenis de la Secretaria General Adjunta.

.3 En cas d'absència, vacant o malaltia d'algun membre, la constitució de la Mesa es regirà per les normes de substitució dels òrgans col·legiats que preveu el capítol VI del títol I de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de la Generalitat de Catalunya.

.4 Quan la naturalesa de les contractacions que calgui realitzar ho aconselli o quan així es cregui convenient, el/la president/a de la Mesa pot decidir l'assistència a les reunions, amb veu però sense vot, del personal tècnic especialitzat adient.

Disposició derogatòria

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR