ORDRE JUS/27/2007, de 13 de febrer, de desplegament del Decret 176/2005, de 30 d'agost, de reestructuració parcial, a nivell de negociat, de la Secretaria General del Departament de Justícia.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

JUS/27/2007, de 13 de febrer, de desplegament del Decret 176/2005, de 30 d'agost, de reestructuraciÛ parcial, a nivell de negociat, de la Secretaria General del Departament de JustÌcia.

MitjanÁant el Decret 176/2005, de 30 d'agost, de reestructuraciÛ parcial de la Secretaria General del Departament de JustÌcia, es va reestructurar la SubdirecciÛ General de Recursos Humans i Relacions Laborals.

Amb la finalitat de desenvolupar el procÈs de reestructuraciÛ, Ès necessari procedir a l'adaptaciÛ de l'estructura vigent, a nivell de negociat, a l'organitzaciÛ fixada pel Decret esmentat.

D'acord amb l'article 25.2 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organitzaciÛ, procediment i rËgim jurÌdic de l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya,

Ordeno:

Article 1

1.1††De la SecciÛ d'AdministraciÛ de Recursos Humans, del Servei d'AdministraciÛ i Assessorament TËcnic de Recursos Humans, depenen el Negociat de NÚmina i el Negociat de Seguretat Social.

1.2††Al Negociat de NÚmina li correspon confeccionar i supervisar la nÚmina del personal del Departament de JustÌcia i gestionar les incidËncies en matËria de retribucions.

1.3††Al Negociat de Seguretat Social li correspon tramitar les gestions relacionades amb la Seguretat Social i altres sistemes de previsiÛ social del personal del Departament de JustÌcia.

Article 2

2.1††De la SecciÛ de GestiÛ de Recursos Humans, del Servei de PlanificaciÛ i SelecciÛ de Recursos Humans, depenen el Negociat de GestiÛ de Personal Laboral, el Negociat de GestiÛ de Personal Funcionari, i el Negociat de ProvisiÛ de Llocs de Treball i InformaciÛ.

2.2††Al Negociat de GestiÛ de Personal Laboral li correspon dur a terme els tr‡mits corresponents per a la gestiÛ de la contractaciÛ del personal laboral del Departament de JustÌcia i el manteniment dels expedients d'aquest personal en l'‡mbit de les seves funcions.

2.3††Al Negociat de GestiÛ de Personal Funcionari li correspon dur a terme els tr‡mits corresponents per al nomenament del personal funcionari i interÌ d'administraciÛ i tËcnic del Departament de JustÌcia; el manteniment dels expedients d'aquest personal en l'‡mbit de les seves funcions, i els tr‡mits relatius a les situacions administratives del personal funcionari.

2.4††Al Negociat de ProvisiÛ de Llocs de Treball i InformaciÛ li correspon dur a terme i gestionar els processos de provisiÛ de llocs de treball de personal funcionari i informar el personal respecte de les q¸estions...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR