DECRET 62/2007, de 13 de març, de desplegament orgànic de la Direcció de Serveis del Departament de la Vicepresidència.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyDecret

DECRET

62/2007, de 13 de marÁ, de desplegament org‡nic de la DirecciÛ de Serveis del Departament de la VicepresidËncia.

L'article 3.2 del Decret 478/2006, de 5 de desembre, d'estructura del Departament de la VicepresidËncia, crea la DirecciÛ de Serveis i l'adscriu a la Secretaria General del Departament de la VicepresidËncia, amb les funcions de gestiÛ dels recursos humans, gestiÛ econÚmica, contractaciÛ i gestiÛ del patrimoni.

La DirecciÛ de Serveis del Departament de la VicepresidËncia ha de donar resposta a una complexitat organitzativa derivada de les peculiaritats d'aquest Departament, que, a mÈs de donar suport al/a la vicepresident/a, compta amb una pluralitat d'unitats directives adscrites del nivell org‡nic mÈs alt que responen a una gran varietat de polÌtiques sectorials.

Per tant, per tal de garantir la m‡xima efic‡cia en l'exercici de les funcions que, d'acord amb la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organitzaciÛ, procediment i rËgim jurÌdic de l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya, tÈ encomanades, cal desplegar org‡nicament la DirecciÛ de Serveis del Departament de la VicepresidËncia.

Per aixÚ, de conformitat amb el que estableix la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organitzaciÛ, procediment i rËgim jurÌdic de l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya, a proposta del vicepresident i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Funcions i estructura de la DirecciÛ de Serveis

1.1††La DirecciÛ de Serveis tÈ les funcions d'administraciÛ, rËgim interior i gestiÛ dels serveis generals del Departament de la VicepresidËncia, sense perjudici de les que li delegui el/la secretari/‡ria general del Departament de la VicepresidËncia.

1.2††Corresponen a la DirecciÛ de Serveis les funcions seg¸ents:

a)†L'administraciÛ, el rËgim interior i la gestiÛ dels serveis generals del Departament, sota la direcciÛ del/de la secretari/‡ria general, i la coordinaciÛ dels serveis que porten a terme els organismes que en depenen.

b)†La direcciÛ i la coordinaciÛ de les unitats que en depenen i de les funcions que tenen atribuÔdes.

c)†Les relacions funcionals amb altres departaments quan li encarregui el/la secretari/‡ria general.

d)†La coordinaciÛ i la gestiÛ dels assumptes relatius al personal adscrit als diferents Úrgans del Departament.

e)†La direcciÛ i la supervisiÛ dels treballs referits a la preparaciÛ i elaboraciÛ de les propostes d'avantprojecte de pressupost, i de la tramitaciÛ de les seves modificacions. La gestiÛ econÚmica, la gestiÛ comptable i la gestiÛ patrimonial dels immobles i dels bÈns administratius i del Departament. Les contractacions, les obres de les unitats i el seu manteniment, sens perjudici de les funcions d'altres unitats directives.

f)†Les funcions de coordinaciÛ i supervisiÛ de la informatitzaciÛ i dels sistemes d'informaciÛ del Departament.

g)†La planificaciÛ i l'impuls d'accions encaminades a la integraciÛ i a la rendibilitzaciÛ i optimitzaciÛ m‡ximes de les actuacions de les diferents unitats del Departament.

h)†La direcciÛ d'iniciatives conduents a la millora de l'avaluaciÛ de la gestiÛ en els diferents ‡mbits del Departament.

i)†Qualsevol altra que li sigui delegada pel/per la secretari/‡ria general del Departament.

1.3††La DirecciÛ de Serveis s'estructura en els Úrgans actius i l'‡rea seg¸ents, els quals en depenen:

a)†La SubdirecciÛ General de RËgim EconÚmic, Obres i ContractaciÛ.

b)†La SubdirecciÛ General d'OrganitzaciÛ i Personal.

c)†L'¿rea de Tecnologies de la InformaciÛ i les Comunicacions.

Article 2

SubdirecciÛ General de RËgim EconÚmic, Obres i ContractaciÛ

2.1††Corresponen a la SubdirecciÛ General de RËgim EconÚmic, Obres i ContractaciÛ les funcions seg¸ents:

a)†L'impuls i el seguiment de la programaciÛ, planificaciÛ i compliment dels objectius del Departament en matËria econÚmica. La coordinaciÛ de l'elaboraciÛ de l'avantprojecte de pressupost del Departament en col∑laboraciÛ amb els altres Úrgans del Departament.

b)†La supervisiÛ i el control de la gestiÛ econÚmica, pressupost‡ria i comptable, i de la gestiÛ patrimonial dels immobles i dels bÈns administratius.

c)†La coordinaciÛ i el control de les diverses habilitacions del Departament.

d)†La proposta, la coordinaciÛ, la supervisiÛ i el seguiment de la contractaciÛ d'obres, serveis i subministraments, l'establiment dels criteris generals i l'impuls de criteris de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR