ORDRE ENS/385/2002, de 13 de novembre, per la qual es modifica l'Ordre ENS/289/2002, de 31 de juliol, per la qual es desplega l'organització i el funcionament de la Inspecció d'Ensenyament a Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorInstitut Català de Seguretat Viària
Rango de LeyOrdre

ORDRE ENS/385/2002, de 13 de novembre, per la qual es modifica l'Ordre ENS/289/2002, de 31 de juliol, per la qual es desplega l'organitzaciÛ i el funcionament de la InspecciÛ d'Ensenyament a Catalunya.

Per l'Ordre ENS/289/2002, de 31 de juliol, es desplega l'organitzaciÛ i el funcionament de la InspecciÛ d'Ensenyament a Catalunya.

L'article 18.2 d'aquesta Ordre, relatiu al procediment d'accÈs al cos d'inspectors d'educaciÛ, estableix que les convocatÚries d'accÈs determinaran el nombre total de places i la distribuciÛ per delegacions territorials de les places ofertes. Tanmateix, atËs que periÚdicament es convoquen concursos de provisiÛ de llocs de treball, el desenvolupament dels quals es simultani a la convocatÚria d'accÈs, no resulta possible determinar en aquestes convocatÚries la distribuciÛ geogr‡fica de les places ofertes. Per aquest motiu, Ès procedent modificar l'article 18.2 esmentat.

D'altra banda, s'ha observat que els termes en quË s'expressa l'article 23.2 de la mateixa Ordre poden induir a confusiÛ, atËs que disposa que als inspectors i inspectores que hagin accedit al cos d'inspectors d'educaciÛ pel procediment previst a la mateixa Ordre, se'ls reconeixer‡ l'especialitat o especialitats en les quals hagin superat l'accÈs. No obstant aixÚ, l'accÈs al cos nomÈs es fa per a una especialitat, amb independËncia que amb posterioritat es puguin reconËixer als interessats altres especialitats, pels procediments previstos a la normativa vigent.

En virtut d'aixÚ, a proposta del secretari general,

Ordeno:

Article 1

El par‡graf segon de l'article 18.2 de l'Ordre ENS/289/2002, de 31 de juliol, per la qual es desplega l'organitzaciÛ i el funcionament de la InspecciÛ d'Ensenyament a Catalunya, queda redactat de la manera seg¸ent:

"Les corresponents convocatÚries determinaran el nombre total de places ofertes. AixÌ mateix, les convocatÚries concretaran les especialitats -de les determinades a l'article 12 del Decret 266/2000- per les quals podran participar els...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR