ORDRE IUE/305/2008, de 16 de juny, de delegació de competències en diferents òrgans del Departament d'Innovació, Universitats i Empresa.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Innovacio, Universitats i Empresa
Rango de LeyOrdre

ORDRE

IUE/305/2008, de 16 de juny, de delegació de competències en diferents òrgans del Departament d'Innovació, Universitats i Empresa.

Atès el que disposen els articles 12, 37 i 39 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, i l'article 13 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú;

Vist el que disposa el Decret 200/2007, de 10 de setembre, de reestructuració del Departament d'Innovació, Universitats i Empresa i en ús de les facultats que em confereix la normativa vigent,

Ordeno:

Article 1

Es deleguen en la persona titular de la Secretaria General del Departament d'Innovació, Universitats i Empresa les competències següents:

1.1 En matèria de personal.

Convocar, nomenar i cessar els càrrecs de comandament amb nivell orgànic de subdirecció general, servei, secció, negociat i assimilats del Departament d'Innovació, Universitats i Empresa, així com els llocs singulars.

Les resolucions d'encàrrec de funcions i acumulació de tasques, així com la seva revocació, que preveu el capítol 13 del Decret 123/1997, de 13 de maig, pel qual s'aprova el Reglament general de provisió de llocs de treball i promoció professional dels funcionaris de l'Administració de la Generalitat de Catalunya.

1.2 En matèria de contractació.

L'exercici de les facultats que, en matèria de contractació administrativa, la legislació vigent atribueix al conseller, llevat dels supòsits que estableix l'article 37 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, i quan el valor estimat del contracte no excedeixi els 300.000 euros.

1.3 En matèria econòmica i pressupostària.

L'autorització i la disposició de despeses fins a 350.000 euros per despesa individualitzada.

El reconeixement de l'obligació i la proposta de pagament de les despeses sense límit de quantia.

1.4 En matèria de convenis.

La signatura dels convenis que no afectin directament les relacions amb òrgans constitucionals o estatutaris l'import dels quals no superi els 300.000 euros.

1.5 En matèria de subvencions.

La concessió de subvencions innominades o genèriques en matèria d'indústria, comerç i turisme fins a 300.000 euros, quan s'acrediti la impossibilitat de promoure la concurrència pública per les característiques del beneficiari o de l'activitat subvencionada.

1.6 En matèria processal i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR