DECRET 77/1980, de 6 de juny, reestructurant determinats òrgans de la Generalitat de Catalunya.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

Per tal de poder adaptar els òrgans de la Generalitat de Catalunya a la nova situació creada pel Decret de 8 de maig de 1980, estructurant el Consell Executiu de la Generalitat de Catalunya;

Atès el que disposa el Reglament de Règim Interior de la Generalitat de Catalunya, de 18 de març de 1978;

I prèvia deliberació amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article primer

- El Departament de la Presidència

assumeix les competències i funcions següents:

  1. Les funcions pròpies assignades al Departament de la Presidència per Decret de 17 d'octubre de 1978, llevat de les d'organització administrativa, turisme i mitjans de comunicació, que són assignades a d'altres Departaments, segons s'assenyala en aquest mateix Decret.

  2. Les de la Direcció General de l'Esport creada pel Decret de 19 de maig d'enguany.

  3. Les funcions que li puguin ésser atribuïdes en el futur.

Article segon

- El Departament de Governació assumeix

les competències relatives a organització administrativa a través de la Direcció General de la Funció Pública, que passarà a anomenar-se Direcció General d'Organització Administrativa i de la Funció Pública.

Article tercer

- El Departament d'Ensenyament assumeix

les competències i funcions següents: Les atribuïdes al Departament d'Ensenyament i Cultura pel Decret de 5 de novembre de 1979, d'estructuració orgànica de l'esmentat Departament, llevat de les que s'atribueixen en els articles 1r. a) i 4t. a), d'aquest Decret, respectivament, al Depatrament de Presidència i al de Cultura i Mitjans de Comunicació.

Article quart

- El Departament de Cultura i Mitjans de

comunicació assumeix les competències i funcions següents:

  1. Les atribuïdes a la Direcció General de Cultura pel Decret de 5 de novembre de 1979, d'estructuració orgànica del Departament d'Ensenyament i Cultura.

  2. Les transferides a la Generalitat de Catalunya en matèria de Cultura, pel Reial Decret 2210/1979, de 7 de setembre, i no contingudes en el paràgraf anterior.

  3. Les atribuïdes a la Direcció General de Mitjans de comunicació, creada per l'article sisè del Decret de 17 d'octubre de 1978.

Article cinquè

- El Departament de Comerç i Turisme

assumeix les competències i funcions transferides en matèria de turisme a la Generalitat de Catalunya pel Reial Decret 2115/78, de 26 de juliol, i assignades al Departament...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR