DECRET 223/2005, d'11 d'octubre, de creació de la Gerència de Vehicles de l'Administració de la Generalitat de Catalunya i de la Comissió de Vehicles de l'Administració de la Generalitat de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Indústria, Comerç i Turisme
Rango de LeyDecret

DECRET 223/2005, d'11 d'octubre, de creació de la Gerència de Vehicles de l'Administració de la Generalitat de Catalunya i de la Comissió de Vehicles de l'Administració de la Generalitat de Catalunya.

L'ús dels vehicles de representació per part del/de la president/a de la Generalitat de Catalunya, dels/de les expresidents/es, del/de la conseller/a primer/a, dels/de les consellers/es, dels alts càrrecs i càrrecs assimilats i del personal de suport als/a les consellers/es ha de ser com a conseqüència de la funció pública que tenen atribuïda. L'ús dels vehicles de representació ha de ser motivat, per tant, per la representació institucional que ostenten, per raons de l'especificitat del treball que fan o bé, de forma especial, per circumstàncies derivades de la dificultat de desplaçament per a l'exercici de la seva funció.

El Govern de la Generalitat, mitjançant Acord de 3 de maig de 2005, va aprovar els criteris d'ús del servei de vehicles de representació de l'Administració de la Generalitat de Catalunya i va acordar també iniciar els tràmits per a la creació d'un òrgan per desenvolupar les funcions d'unitat gestora per a la prestació del servei de vehicles de representació de l'Administració de la Generalitat.

Actualment, a l'Administració de la Generalitat, el servei de vehicles de representació es presta de forma descentralitzada a cada departament. La solució adoptada en aquesta norma, de prestació del servei per una unitat gestora centralitzada, respon a la finalitat de facilitar l'organització del servei i la utilització òptima dels recursos, i a la vegada per garantir l'aplicació uniforme de criteris de prestació. Amb aquest Decret es pretén millorar l'eficàcia, l'eficiència i la racionalitat en la prestació dels serveis automobilístics de representació de l'Administració de la Generalitat.

El Decret 363/2002, de 24 de desembre, de reestructuració de la Direcció General del Patrimoni de la Generalitat de Catalunya regula l'estructura orgànica i les funcions de la Direcció General del Patrimoni de la Generalitat de Catalunya.

Per això, de conformitat amb el que estableix la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, a proposta conjunta del conseller primer, del conseller de Relacions Institucionals i Participació, del conseller d'Economia i Finances i del conseller de Governació i Administracions Públiques, i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Capítol 1

Gerència de Vehicles de l'Administració de la Generalitat de Catalunya

Article 1

Creació

1.1 Adscrita al Departament d'Economia i Finances, amb dependència jeràrquica de la Secretaria General i sota la coordinació i supervisió de la Direcció General del Patrimoni de la Generalitat de Catalunya, es crea la Gerència de Vehicles de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, amb rang de direcció general.

1.2 La Gerència de Vehicles de l'Administració de la Generalitat de Catalunya ha de prestar el servei de vehicles de representació al/a la president/a de la Generalitat de Catalunya, als/a les expresidents/es...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR