Decret d'aprovació de l'Oferta d'Ocupació Pública per a 2018

SecciónIII. Altres disposicions i actes administratius
EmisorAJUNTAMENT DE CALVIÀ
Rango de LeyDecret

DECRET DE BATLIA

En la sessió extraordinària de la Mesa General de Negociació de data 6 de març de 2019 es va negociar i es va arribar a un acord, per unanimitat de les seccions sindicals amb representació en la Mesa, CC.OO., STEI i UGT, d’aprovar l'Oferta d'Ocupació Pública per a 2018.

D'acord amb l'article 91.1 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local, així com l'article 128.1 del Reial decret legislatiu 781/1986, de 18 d'abril, pel qual s'aprova al Text refós de les disposicions legals vigents en matèria de règim local, les corporacions locals han de formular públicament la seva oferta d'ocupació pública, ajustant-se als criteris fixats en la normativa bàsica estatal.

Per tot l'anterior, fent ús de les atribucions que en matèria de direcció de govern i administració municipal i d'organització dels serveis m'atorga el 21.1 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases del règim local, així com el Reglament d'organització, funcionament i règim jurídic de les entitats locals, disposo la següent

RESOLUCIÓ

Primer. Aprovar l'Oferta d'Ocupació Pública per a 2018 que es detalla a continuació:

Grup segons l’art. 76 del Reial decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre: grup A. Subgrup A2. Classificació: Escala d'Administració General, Subescala de Gestió. Denominació: TÈCNIC/A DE GESTIÓ. Nombre de vacants: 1. Procediment: PROMOCIÓ INTERNA.

Grup segons l’art. 76 del Reial decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre: grup C. Subgrup C1. Classificació: Escala d'Administració General. Subescala Administrativa. Denominació: ADMINISTRATIU/IVA. Nombre de vacants: 1. Procediment: PROMOCIÓ INTERNA.

Grup segons l’art. 76 del Reial decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre: grup C. Subgrup C1. Classificació: Escala d'Administració General. Subescala Administrativa. Denominació: ADMINISTRATIU/IVA. Nombre de vacants: 2. Procediment: TORN LLIURE.

Grup segons l’art. 76 del Reial decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre: C. Subgrup C2. Classificació: Escala d'Administració General. Subescala Auxiliar. Denominació: AUXILIAR ADMINISTRATIU/IVA. Nombre de vacants: 21. Procediment: TORN LLIURE.

Grup segons l’art. 76 del Reial decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre: Agrupacions Professionals. Classificació: Escala d’Administració General. Subescala Subalterna. Denominació: ORDENANÇA. Nombre de vacants: 3. Procediment: TORN LLIURE.

Grup segons l’art. 76 del Reial decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre: A. Subgrup A1...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR