DECRET 273/2018, de 20 de desembre, pel qual s'estableixen els criteris d'aplicació de la pròrroga dels pressupostos de la Generalitat de Catalunya per al 2017, mentre no entrin en vigor els del 2019.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de la Vicepresidència i d'Economia i Hisenda
Rango de LeyDecret

La presentació dels pressupostos de la Generalitat de Catalunya per al 2019 al Parlament de Catalunya s'ha endarrerit ateses les incerteses de la revisió dels objectius fiscals i el retard en la presentació dels pressupostos generals de l'Estat, cosa que fa impossible presentar el Projecte de llei de pressupostos de la Generalitat de Catalunya per al 2019 dins dels terminis necessaris perquè s'aprovi i entri en vigor l'1 de gener del 2019.

La Llei orgànica 8/1980, de 22 de setembre, de finançament de les comunitats autònomes (LOFCA), modificada per la Llei orgànica 3/2009, de 18 de desembre, disposa a l'article 21, apartat 2, que si els pressupostos no s'han aprovat abans del primer dia de l'exercici econòmic corresponent, automàticament queda prorrogada la vigència dels anteriors.

En aquest mateix sentit, l'article 33 del text refós de la Llei de finances...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR