DECRET 186/2015, de 25 d'agost, de modificació del Decret 4/2009, de 13 de gener, pel qual s'estableix l'ordenació i el currículum dels ensenyaments d'idiomes de règim especial, per incloure l'idioma coreà.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Ensenyament
Rango de LeyDecret

L'article 131.3.c) de l'Estatut d'autonomia de Catalunya disposa que correspon a la Generalitat la competència compartida per a l'establiment dels plans d'estudi corresponents, incloent-hi l'ordenació curricular.

D’acord amb l’article 64.4 de la Llei 12/2009, del 10 de juliol, d’educació, correspon al Govern determinar els currículums dels diversos nivells dels ensenyaments reglats d’idiomes.

El Decret 4/2009, de 13 de gener, pel qual s’estableix l’ordenació i el currículum dels ensenyaments d’idiomes de règim especial, va desplegar el Reial decret 1629/2006, de 29 de desembre, pel qual es fixen els aspectes bàsics del currículum dels ensenyaments d’idiomes de règim especial regulats per la Llei orgànica 2/2006, de 3 de maig, d’educació.

La relació d’idiomes inicial s’ha ampliat mitjançant el Reial decret 426/2013, de 14 de juny, pel qual es modifica el Reial decret 1629/2006, de 29 de desembre, pel qual es fixen els aspectes bàsics del currículum dels ensenyaments d’idiomes de règim especial, per a la inclusió de l’idioma coreà.

En conseqüència, es modifica el Decret 4/2009, de 13 de gener, a l’efecte d’establir el currículum de l’idioma coreà del nivell bàsic i intermedi.

Aquest Decret s’ha tramitat segons el que disposen l’article 59 i següents de la Llei 26/2010, del 3 d’agost, de règim jurídic i de procediment de les administracions públiques de Catalunya i d’acord amb el dictamen del Consell Escolar de Catalunya.

En virtut d’això, a proposta de la consellera d’Ensenyament, d’acord amb el dictamen de la Comissió Jurídica Assessora, i amb la deliberació prèvia del Govern,

Decreto:

Article únic

Currículum de coreà

  1. Es modifica l’annex II, “nivell bàsic”, del Decret 4/2009, de 13 de gener, pel qual s’estableix l’ordenació i el currículum dels ensenyaments d’idiomes de règim especial, en el sentit d’incorporar el currículum de coreà, nivell bàsic, que s’estableix a l’annex I.

  2. Es modifica l’annex III, “nivell intermedi”, del Decret 4/2009, de 13 de gener, pel qual s’estableix l’ordenació i el currículum dels ensenyaments d’idiomes de règim especial, en el sentit d’incorporar el currículum de coreà, nivell intermedi, que s’estableix a l’annex...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR