Decret 15/2019, de 4 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual es modifica el Decret 12/2019, de 2 de juliol, pel qual s’estableixen les competències i l’estructura orgànica bàsica de les conselleries de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears

SecciónI. Disposicions generals
EmisorPRESIDÈNCIA DE LES ILLES BALEARS
Rango de LeyDecret

El Decret 12/2019, de 2 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, estableix les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears. No obstant això, es considera adient fer modificacions puntuals d'aquest Decret per millorar la distribució de determinades funcions.

En conseqüència, s'han d'aplicar les previsions que fan els articles 10.d) i 46.3.a) de la Llei 1/2019, de 31 de gener, del Govern de les Illes Balears, i els articles 5 i 8 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Per tot això, dict el següent

DECRET

Article 1

Es modifica la lletra b) del punt 1 de l'article 2 del Decret 12/2019, de 2 de juliol, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, que queda redactat de la manera següent:

  1. Direcció General d'Innovació: impuls i foment de la innovació; planificació i coordinació del sistema d'innovació i tecnologia de les Illes Balears; política de clústers.

Article 2

Es modifica el punt 5 de l'article 2 del Decret 12/2019, de 2 de juliol, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, que queda redactat de la manera següent:

5. Conselleria d'Afers Socials i Esports

— Secretaria General

— Direcció General de Planificació, Equipaments i Formació

— Direcció General d'Infància, Joventut i Famílies

— Direcció General d'Esports

— Direcció General de Serveis Socials

— Direcció General d'Atenció a la Dependència

— Direcció General de Cooperació

Les direccions generals esmentades exerceixen les seves competències en els àmbits materials següents:

  1. Direcció General de Planificació, Equipaments i Formació: planificació de la política de serveis socials; autorització, registre i inspecció de serveis i centres de serveis socials d'àmbit suprainsular; elaboració de normativa en matèria de serveis socials; foment de la construcció d'equipaments de serveis socials; gestió dels plans de formació en serveis socials; pla de finançament de serveis socials.

  2. Direcció General d'Infància, Joventut i Famílies: aplicació de mesures de justícia juvenil; prevenció del delicte juvenil; ordenació de la protecció de menors; promoció i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR