DECRET 139/2020, de 24 de novembre, pel qual es concedeixen els Premis Nacionals de Comunicació de la Generalitat de Catalunya en l'edició corresponent a 2020.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

Els Premis Nacionals de Comunicació de la Generalitat de Catalunya, actualment regulats pel Decret 223/2013, de 10 de setembre, modificat pel Decret 80/2019, de 9 d'abril, tenen per objecte atorgar un reconeixement a les aportacions més rellevants en el camp de la comunicació a Catalunya o en llengua catalana, realitzades de forma individual o col·lectiva per professionals o bé per qualssevulla entitats públiques o privades durant l'any anterior al seu atorgament, o bé a una trajectòria professional, institucional o empresarial que hagi destacat en el seu conjunt.

D'acord amb l'article 3.1 de l'esmentat Decret 223/2013, de 10 de setembre, els Premis Nacionals de Comunicació de la Generalitat de Catalunya es concedeixen anualment per decret del Govern, a proposta del jurat. Aquesta proposta pot incloure l'atorgament de mencions d'honor, segons l'article 6.6 del mateix Decret.

Per a l'edició 2020, el jurat dels Premis Nacionals de Comunicació de la Generalitat de Catalunya ha proposat l'atorgament dels premis en cadascuna de les modalitats establertes pel Decret 223/2013, de 10 de setembre, a les persones i entitats que s'indiquen a continuació, en atenció als mèrits que tot seguit s'especifiquen:

Premi Nacional de Radiodifusió: Sra. Rosa Badia i Sopeña i l'equip de Tot és comèdia , de SER Catalunya

El jurat ha volgut premiar aquest programa de ràdio dirigit i presentat per la Sra. Rosa Badia i Sopeña per haver-se convertit en un referent de l'activitat cultural al nostre país. Aquest magazín dels caps de setmana de la Cadena SER a Catalunya està dedicat a les arts escèniques, la música, la literatura, el cinema i l'actualitat del món de la cultura.

Premi Nacional de Televisió: Sra. Laia Servera i Zamora i l'equip d' InfoK , de Televisió de Catalunya

Per oferir als infants i als joves del nostre país un informatiu produït especialment per a ells, amb temes del seu interès i amb un llenguatge clar i entenedor. El seu valor social és incalculable, i mereix una menció especial la seva tasca des de l'inici de la pandèmia de la COVID-19, durant la qual ha facilitat que infants i joves puguin accedir a una informació clara i veraç, amb un gran èxit d'audiència.

Premi Nacional de Premsa: L'Eco de Sitges

Un dels periòdics més antics de Catalunya, que es continua editant després de 134 anys amb l'objectiu intacte de continuar fent periodisme. Fundat l'any 1886, ha superat algunes de les èpoques més difícils que han...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR