Decret 11/2016, d’11 de maig, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual es modifica el Decret 24/2015, de 7 d’agost, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s’estableixen les competències i l’estructura orgànica bàsica de les conselleries de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears

SecciónI. Disposicions generals
EmisorPRESIDÈNCIA DE LES ILLES BALEARS
Rango de LeyDecret

En data 8 d’agost de 2015, es va publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 120 el Decret 24/2015, de 7 d’agost, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s’estableixen les competències i l’estructura orgànica bàsica de les conselleries de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

En data 18 de febrer de 2016, es va publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 23 el Decret 1/2016, de 16 de febrer, pel qual es modifica el Decret anterior.

Per facilitar les gestions de la ciutadania, cal reestructurar les competències d’algunes direccions generals. S’estableix, no obstant, un període de transitorietat en l’exercici d’algunes competències, per no afectar el funcionament del curs 2015-2016.

Per tot això, i d’acord amb el que disposen els articles 11.c i 38.3.a de la Llei 4/2001, de 14 de març, del Govern de les Illes Balears, i els articles 5 i 8 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, dict el següent

DECRET

Article únic
  1. Es modifica la lletra a de l’apartat 4 de l’article 2 del Decret 24/2015, de 7 d’agost, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s’estableixen les competències i l’estructura orgànica bàsica de les conselleries de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, que passa a tenir la redacció següent:

    1. Direcció General de Planificació, Ordenació i Centres: planificació educativa; coordinació de les infraestructures i dels serveis educatius; règim orgànic i funcionament dels centres docents; centres concertats i centres privats; educació a distància no universitària; gestió de títols acadèmics i legalitzacions; escolarització a partir del segon cicle d’educació infantil; ordenació dels ensenyaments; ensenyaments de règim especial; gestió del GESTIB; avaluació i qualitat del sistema educatiu.

  2. Es modifica la lletra c de l’apartat 4 de l’article 2 del Decret 24/2015, de 7 d’agost, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s’estableixen les competències i l’estructura orgànica bàsica de les conselleries de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, que passa a tenir la redacció següent:

    1. Direcció General de Formació Professional i Formació del Professorat: formació professional i relació del sistema educatiu amb l’empresa; formació professional bàsica; educació de persones adultes; formació permanent del professorat; ensenyament...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR