RESOLUCIÓ EMO/1680/2012, de 10 d'agost, per la qual s'atorga a l'empresa Red Eléctrica de España, SAU, l'autorització administrativa i aprovació del projecte d'execució de la línia elèctrica subterrània a 220 kV, circuit simple, entre les subestacions de ZAL i de Nus Viari, als termes municipals del Prat de Llobregat i Sant Boi de Llobregat (exp. 10/29714).

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDEPARTAMENT D'EMPRESA I OCUPACIÓ
Rango de LeyResolució

L’empresa Red Eléctrica de España, SAU, amb domicili social a passeig del Conde de los Gaitanes, 177, La Moraleja, Alcobendas, Madrid, va sol·licitar davant la Direcció General d’Energia i Mines del Departament d’Economia i Finances, l’autorització administrativa, declaració d’utilitat pública, i l’aprovació de projecte d’execució d’una línia elèctrica subterrània, a 220 kV, circuit simple, entre les subestacions de ZAL i de Nus Viari, als termes municipals del Prat de Llobregat i Sant Boi de Llobregat (exp. 10/29714).

En compliment del que preveuen: l’art. 6 del Decret 351/1987, de 23 de novembre, pel qual es determinen els procediments administratius aplicables a les instal·lacions elèctriques; el Títol VII del Reial decret 1955/2000, d’1 de desembre, pel qual es regulen les activitats de transport, distribució, comercialització, subministrament i procediments d’autorització d’instal·lacions d’energia elèctrica i d’acord amb la regulació que estableix el Títol VI de la Llei 54/1997, de 27 de novembre, del sector elèctric es va sotmetre a informació pública la sol·licitud d’autorització administrativa, declaració d’utilitat pública i aprovació de projecte d’execució, mitjançant l’Anunci publicat al DOGC núm. 5833, de 09.03.2011, al BOE núm. 57, de 08.03.2011 i a La Vanguardia de 08.03.2011.

Així mateix, en compliment del que preveu l’art. 127 del Reial decret 1955/2000, d’1 de desembre, es va trametre les corresponents separates i es va sol·licitar informe al conjunt d’organismes i administracions afectades.

Pel que fa als ajuntaments afectats: l’Ajuntament del Prat de Llobregat i l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat van emetre informes favorables amb condicionants, envers als quals la peticionària va donar la seva conformitat.

Pel que fa als organismes afectats: Telefónica de España, SA; Endesa Distribución Eléctrica, SLU; Aguas de la Cuenca del Ebro, SA; Transports Metropolitans de Barcelona; l’Administrador de Infraestructuras Ferroviarias; Aeropuertos Españoles y Navegación Aérea-Dirección Regional de Navegación Aérea-Región Este no es varen oposar a la autorització d’aquesta instal·lació i la peticionaria va donar la seva conformitat als termes dels informes d’aquestes empreses. Gas Natural SDG, SA; la Compañía Logística de Hidrocarburos CLH, SA; Colt Telecom España, SA; Jazztel Telecomunicaciones, SA; Orange Catalunya Xarxes de Telecomunicacions, SA; Comunitat de Regants del Canal de la Dreta del Riu Llobregat; Aigües de Barcelona...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR