DECRET 114/2000, de 20 de març, pel qual es modifica el Decret 85/1999, de 23 de març, pel qual es creen els Premis Nacionals de Radiodifusió, de Televisió i de Telecomunicacions de la Generalitat de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

114/2000, de 20 de març, pel qual es modifica el Decret 85/1999, de 23 de març, pel qual es creen els Premis Nacionals de Radiodifusió, de Televisió i de Telecomunicacions de la Generalitat de Catalunya.

Atès que mitjançant Decret 85/1999, de 23 de març, es van crear els Premis Nacionals de Radiodifusió, de Televisió i de Telecomunicacions de la Generalitat de Catalunya;

Vista la conveniència d’introduir algunes modificacions en la configuració dels Premis;

A proposta del conseller de la Presidència i d’acord amb el Govern;

Decreto:

Article 1

S’afegeix una nova modalitat de premi al Decret 85/1999, de 23 de març, pel qual es creen els Premis Nacionals de Radiodifusió, de Televisió i de Telecomunicacions de la Generalitat de Catalunya, en els termes següents:

"Premi Nacional d’Internet: al professional, la institució, l’entitat o l’empresa que hagi realitzat l’aportació més rellevant en camp d’Internet a Catalunya o en llengua catalana".

Article 2

S’afegeix un nou punt al final del redactat de l’article quart del Decret 85/1999, de 23 de març, pel qual es creen els Premis Nacionals de Radiodifusió, de Televisió i de Telecomunicacions de la Generalitat de Catalunya, que digui el següent:

"També es podrà premiar una trajectòria professional".

Barcelona, 20 de març de 2000

Jordi Pujol

President de la Generalitat de Catalunya

Joaquim Triadú i Vila-Abadal

Conseller de la Presidència

(00.063.011)

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR