DECRET 49/2006, de 28 de març, de cessament i nomenament d'un vocal de la representació de la Generalitat de Catalunya a la Comissió Mixta de Valoracions Estat-Generalitat.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

DECRET

49/2006, de 28 de marÁ, de cessament i nomenament d'un vocal de la representaciÛ de la Generalitat de Catalunya a la ComissiÛ Mixta de Valoracions Estat-Generalitat.

Vist el Decret 277/2004, d'11 de maig, pel qual es va aprovar la renovaciÛ dels representants de la Generalitat de Catalunya a la ComissiÛ Mixta de Valoracions Estat-Generalitat;

A proposta del conseller d'Economia i Finances i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

El senyor Joan Tugores i Ques cessa com a vocal de la representaciÛ de la Generalitat de Catalunya a la ComissiÛ Mixta de Valoracions Estat-Generalitat i se li agraeixen els serveis prestats.

Article 2

Es nomena el senyor M‡rius Rubiralta i AlcaÒiz vocal de la representaciÛ de la Generalitat de Catalunya a la ComissiÛ Mixta de Valoracions Estat-Generalitat, amb els drets i els deures inherents al c‡rrec.

Barcelona, 28 de marÁ de 2006

Pasqual Maragall i Mira

President de la Generalitat de Catalunya

Antoni Castells

Conseller d'Economia i Finances

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR