RESOLUCIÓ ENS/771/2004, de 19 de març, per la qual es convoquen les proves d'accés al grau superior de música corresponent al centre privat de música de grau superior del Liceu, de Barcelona, per al curs 2004-2005.

SecciónDisposicions Generals
EmisorInstitut Català de Seguretat Viària
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ ENS/771/2004, de 19 de març, per la qual es convoquen les proves d'accés al grau superior de música corresponent al centre privat de música de grau superior del Liceu, de Barcelona, per al curs 2004-2005.

El Decret 63/2001, de 20 de febrer, estableix l'ordenació curricular del grau superior dels ensenyaments de música i regula la prova d'accés a aquests estudis. A l'article 16 es preveu que les proves d'accés al grau superior de música seran convocades anualment pel Departament d'Ensenyament.

La Resolució de 6 d'abril de 2001 del Departament d'Ensenyament va establir la regulació de les proves d'accés al grau superior de música.

Atès que el centre privat de música de grau superior del Liceu oferirà, en el curs 2004-2005, places de determinats àmbits, modalitats i itineraris, cal convocar la prova que hi possibiliti l'accés.

Per tot això,

Resolc:

.1 Finalitat

Aquesta Resolució regula la convocatòria, exclusivament per a l'inici del curs 2004-2005, de la prova d'accés al grau superior dels ensenyaments de música que impartirà el centre privat de grau superior de música del Liceu, de Barcelona.

.2 Convocatòries

2.1 Convocatòria de juny.

A les 9 hores del dia 18 de juny de 2004 començarà tant l'exercici específic per als aspirants que no tenen requisits com l'exercici per a la totalitat dels aspirants.

2.2 Convocatòria de setembre.

Un cop finalitzada la convocatòria de juny i efectuada la matriculació en el grau superior de música, si resten places vacants es realitzarà una nova convocatòria en el mes de setembre de 2004, per als àmbits, modalitats o itineraris que tinguin places vacants.

A les 9 hores del dia 8 de setembre de 2004 començarà tant l'exercici específic per als aspirants que no tenen requisits com l'exercici per a la totalitat dels aspirants.

2.3 Cada tribunal farà públic, en el mateix indret de celebració de les proves, amb una antelació mínima de 48 hores, la data i l'hora d'inici de les successives parts de la prova d'accés, així com la data de publicació dels resultats.

.3 Lloc de realització de les proves

Totes les proves es realitzaran a la rambla dels Caputxins, 63, de Barcelona.

.4 Presentació de la sol·licitud

4.1 La sol·licitud, d'acord amb el model que consta com annex a aquesta Resolució, es presentarà al centre de grau superior de música del Liceu, de Barcelona.

Per participar a la convocatòria de juny la sol·licitud es presentarà de l'1 a l'11 de juny de 2004, ambdós inclosos.

Per participar a la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR